Starity

Az Oscar-történelem legrosszabb ruhái

2013. február 23. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tüllszoknyától felesleges szalagokig minden elképzelhető, ha az Oscar-ruhákról van szó. Nézzük, kik vétkeztek a legcsúnyábban az évek alatt.

hirdetés
Az Oscar-történelem legrosszabb ruhái

Előző cikkünkben már bemutattuk az Oscar-történelem legjobb ruháit, most jöjjenek a legpocsékabb összeállítások, hiszen ha egy ilyen neves díjátadóról van szó, a divat kész horrorrá változik.

Cher

Az énekesnő az 1986-os Oscar-gálán jelent meg ebben a táncoslányokat megszégyenítő öltözékben. Leginkább Las Vegasba való ez a Bob Mackie-kreálmány, vagy még oda sem.

Helena Bonham Carter

1987-et írunk, és Helena Bonham Carter elhozza az Oscarra a gótikus horrort. Rengeteg a tüll, a pöttyös felsőrész túl sok, a nagyi hajcsatja hab a tortán, ezzel a borzalmas kócos hajjal pedig az akkori fiatal kora ellenére egy kötögető háziasszonyra emlékeztet minket.

Whoopi Goldberg

1993: Shrekkenetes. Egy alaposan elszúrt tündérmesére emlékeztet Whoopi Goldberg, a színes, bokavillantós szatén egyszerűen sehol sem viselhető, főként nem az Oscar-gálán.

Zoe Saldana

2010-ben bújt lila ruhába, amit akár egy piñatából vagy kreppapírból is készíthettek volna, egyszerűen borzalmas, nem is csoda, hogy a Zoe előtt álló hölgy alaposan kineveti őt öltözéke miatt.

Gwyneth Paltrow

2002-ben egy Alexander McQueen-ruhát választott, szerencsére azóta a tervező is tanult a hibáiból, ez ugyanis botrányos, a színésznő mellei szinte segítségért kiáltanak.

Céline Dion

Ezt a divatbakit 1999-ben követte el, elgondolkodunk, vajon fordítva vette-e fel, vagy csak a Dior lőtt ennyire mellé ezzel a zakóval? Így vagy úgy, legalább három számmal nagyobb, a nadrág is úgy lóg rajta, mint a pizsamagatya, és ez a kalap...

Tyra Banks

Ha valakinek megtetszene ez a darab, a TESCO-ban hasonlót talál miniben, a szöszi Barbie-babákat ugyanis csupa efféle csodában láthatjuk. Nem is tudjuk, a ragyogó felsőrész vagy a tüllszoknya fest rosszabbul.

Geena Davis

Natalia Oreirót idézi ez az elöl rövid, krémszínű szaténruha, melyet 1992-ben viselt. Csínján kellett volna bánni a fodrokkal, akkor nem úgy nézne ki, mintha papírzsebkendővel lenne körülragasztva.

Sophia Loren

A díva egy sárga Armani Prive-ot választott a 2009-es ceremóniára, a felsőrésszel nincs különösebb probléma, de a tüllös alsó és az uszály förtelmes.

Faith Hill

Pedig azt hinnénk, Versacéval nem lehet hibázni: Faith a 2002-es Oscar-gálán ebben a szivárványszínű dresszben jelent meg, amellyel nem nyűgözött le túl sok embert. Talán a Somewhere Over The Rainbow című dal előadásával többre ment volna.

Charlize Theron

Ez az ezüst Dior-estélyi túlságosan is futurisztikus, mintha maga Charlize is a messzi jövőbeli építőanyagokból készült volna. Igazi szatén sokk!

Björk

A történelem egyik legostobább ruhájáról van szó, melyet még a Feketék fehéren című filmbe is beépítettek. Az izlandi énekesnő igazán választhatott volna kevésbé szörnyű dresszt a 2001-es gálára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek