Starity

Nemzetközi karrierért fogyózik Tolvai Renáta

2013. február 23. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori megasztáros bomba formában van: nemcsak stílust váltott, de kilátásban van a nemzetközi hírnév is, ám a fiatal énekesnő nincs teljesen megelégedve.

hirdetés
Nemzetközi karrierért fogyózik Tolvai Renáta

Tolvai Renátának minden oka megvan az örömre: nem is olyan rég stílust váltott, és mindemellett az énekesnő régi álma valóra válása sincs kizárva: kilátásban van egy külföldi, több tízmilló értékű lemezszerződése is. Az énekesnő a célja érdekében keményen dolgozik, legutóbb tíz kilót dobott le edzés segítségével, ugyanis a Blikknek elmondta: a külsejével egyáltalán nincs megelégedve.

Októberben kezdtem el edzeni, aminek meg is lett az eredménye, ugyanis tíz kilótól sikerült megszabadulnom. Heti négy alkalommal személyi edző segítségével végeztem kardiomozgást, mellette pedig egy szigorú diétát is összeállítottak nekem, amit eleinte nem volt könnyű tartani” – árulta el az énekesnő, aki még legalább öt kilót szeretne fogyni nemcsak azért, hogy meg legyen elégedve a külsejével, hanem a karrierje érdekében is.

Az énekesnő azért szeretne még fogyni, hogy a külföldi elvárásoknak is megfelelhessen, s ne csak hazánkban arassa le a babérokat. Jövő héttől egyébként klipet forgat legújabb dalához, amit majd külföldi kiadóknak is elküldenek. A Playdate névre keresztelt dal egyébként már meghallgatható a YouTube-on.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek