Starity

15 órán át tetoválták Cheryl Cole-t

2013. február 23. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő legújabb tetoválásáról mesélt: tizenöt órán keresztül szenvedett érte, s elmondása szerint megérte, pedig a rajongókból többnyire nemtetszést váltott ki.

hirdetés
15 órán át tetoválták Cheryl Cole-t
Fotó: Robert Erdmann

A 29 éves énekesnő a napokban feküdt ismét tű alá, amikor elkészíttette huszadik, s talán utolsó tetoválását, most pedig a Metro Radio Arena riportereinek mesélt élményeiről, ugyanis tizenöt órán át tetoválták összesen.

„Nagyon fájdalmas volt, és azt hiszem, végeztem a tetoválásokkal. Nem volt különösebb oka ennek sem, csak tetszett. Tizenöt órámba fájt.”

Cheryl csütörtök esti fellépésükön mutatta meg először a közönségnek legújabb testdíszét, mikor vörös angyalszárnyakkal és kövekkel díszített Jimmy Choo-cipőkben lépett a színpadra. A Girls Aloud rajongóitól sajnos vegyes fogadtatásokat kapott, többen negatív jelzőkkel illették: Cheryl Cole új tetkója a r*bancrendszám meghatározása. Totális kudarc”írta egy Twitter-felhasználó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek