Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók — Avril Lavigne

2013. március 29. 14:02   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk folytatásában a kanadai énekesnővel, Avril Lavigne-nel foglalkozunk, akinek megnézzük az öt legrosszabb és legjobb címlapfotóját.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók — Avril Lavigne

Avril Lavigne tízéves pályafutása alatt rengeteg címlapon szerepelt már, ezért nem csoda, ha néha becsúszik némi hiba, vagy csak túl photoshopolják a képet, azonban legtöbbször szenzációsra sikerülnek a fotók. Most kiválasztottuk az énekesnő öt legjobb és az öt legrosszabb címlapfotóját, kezdve a legjobbakkal.

FHM (2012)

Tavaly márciusban az énekesnő szerepelt az FHM ausztráliai kiadásának címlapján, ami az egyik legjobb magazinos fotósorozata lett. Rocksztáros, szexi, kihívó és az Abbey Dawn-ruhákban csodásan fest, mégsincs túl photoshopolva, és a képekkel sem estek át a ló túlsó felére, mivel az igazi énjét fedik.

Blender (2007)

A címlapon és a hozzá tartozó fotósorozaton egy új oldalát mutatta be az énekesnő még 2007 júniusában. Habár a képeken hiányos öltözékben szerepel, mégsem mutat intim dolgot, sőt elárulta, hogy miközben a címlapkép készült, volt rajta egy top. Ezeken a fotókon is vadócabb énjét mutatja be – dögös és igazán avriles.

InRock (2011)

Lavigne rengetegszer szerepelt már az InRock nevezetű japán magazin címlapján – készültek már rosszabb és jobb képek is róla, az egyik legjobbat azonban 2011 októberében lőtték. A fotón igazán bájosan és természetesen tündököl.

Elle (2006)

2006-ban nagy stílusváltáson esett át az énekesnő, és ezt az Elle magazin címlapján is bemutatta, ahol ragyogóan fest. Habár a mosoly elmaradt, a csábos tekintetével kárpótol minket, emellett a fotókon is úgy fest, mint egy igazi modell.

Maxim (2008)

Avrilnek sok szexi fotósorozata készült, de az egyik legjobbat a Maximnek köszönhetjük, amit 2008-ban készítettek. A sminkje kifogástalan, és a ruhákat is remekül összeválogatták a fotózáshoz, habár a Photoshop látszik rajta, mégsem annyira feltűnő, mint pár másik képen.

Legrosszabb címlapfotók:

Maxim (2010)

Mint 2008-ban, úgy 2010-ben is készített egy dögös fényképsorozatot róla a Maxim magazin. Bár a képeken Avril vonzó, és nem ad túl sok kivetni valót, a címlapon szereplő képen elkövettek egy nagy hibát: levágták félig az énekesnő karját, ami az emberekben felvette a kérdést: vajon mennyi mindent retusáltak rajta még?

Cosmopolitan (2006)

A képen az énekesnőt jól láthatóan túl photoshopolták. Nemcsak a szemszínét tették még kékebbé, de az alakját is előszeretettel formálták át a szerkesztők: az amúgy is sovány Lavigne derekát vékonyították, sőt még a mellén is nagyobbítottak. Ráadásul a Cosmopolitan nem először csinálta ezt az énekesnővel – karrierje kezdetén is javítgattak a címlapfotóján.

Savvy (2009)

Amíg a Cosmopolitan sötétebb kékre retusálta Avril szemét, addig a Savvy magazinban világoskékre photoshopolták. Az énekesnő furcsán fest a fotón, nemcsak a tekintete miatt, de úgy átretusálták, hogy leginkább egy kirakatbabára hasonlít.

Atrevida (2011)

A rock hercegnője az Atrevida borítóján is sokat szerepelt már, azonban a 2011-es címlapot úgy elrontották, hogy Avril szinte már zombinak néz ki rajta: arcát teljesen szürkés-fehér színbe öltöztették.

Twist (2011)

Mintha nem is Avril szerepelne a lengyelországi Twist magazin címlapján. Míg az előző újságon szürkévé tették az arcát, ezen barnítottak rajta, tökéletesen hibátlanra maszkírozták, és ha ez nem lenne elég, annyit retusáltak a fején, hogy szinte már kancsalnak tűnik az énekesnő!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek