Starity

Nádai Anikó unja, hogy VV Anikóként emlegetik

2013. február 26. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anikó boldog, hogy szerepet kapott az Éjjel-nappal Budapestben, ezzel azt csinálhatja, amiről mindig is álmodott. A lány szeretné, ha mostantól elhanyagolnák azt a két mássalhangzót a keresztneve elől, és a sorozatbeli alakítása miatt foglalkoznának vele.

hirdetés
Nádai Anikó unja, hogy VV Anikóként emlegetik
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Anikó ismét forgat az Éjjel-nappal Budapest stábjával, ugyanis kimerültség miatt nemrég kórházba került. Azonban most nagyon boldog, hogy ismét munkába állhat, hiszen ezzel azt csinálhatja, amiről mindig is álmodott – írja a Bors.

A lány, aki egyébként egy kezdő tetoválóművészt alakít a realityben, elmesélte, hogy tisztában van azzal, hogy nem lesz könnyű elfogadtatnia magát egy teljesen új szerepben, de örülne ha most már az emberek nem VV Anikóként emlegetnék.

„Igazán elhanyagolhatnák azt a két mássalhangzót a keresztnevem elől. Semmi bajom a ValóVilággal, hiszen nagyon sokat köszönhetek neki, de már rég véget ért, azóta műsorvezetőként is dolgoztam az RTL Klubnál. Örülnék, ha az eredeti nevemen, azaz Nádai Anikóként emlegetnének, és a villalétem helyett a sorozatbeli alakításom érdekelné az embereket”mesélte Anikó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek