Starity

Anastaciánál újra melldaganatot diagnosztizáltak

2013. február 28. 12:12   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az aranytorkú énekesnő, Anastacia egy szörnyű hírt közölt a rajongóival: tíz év után újra melldaganatot diagnosztizáltak nála.

hirdetés
Anastaciánál újra melldaganatot diagnosztizáltak

A csodálatos hangú amerikai énekesnő, Anastacia 2003-ban már legyőzte a nők legnagyobb rémálmát, a melldaganatot. Akkoriban sikerült időben elcsípniük a szörnyű kórt, és sikeresen fel is épült a kezelések után. Most azonban ismét szembe kell néznie a betegséggel.

Az énekesnő tegnap osztotta meg a hírt a rajongóival, majd elmondta, hogy emiatt kénytelen törölni a tavasszal induló It’s A Man’s World elnevezésű turnéjának az állomásait, illetve minden más utazását. Anastacia már nagyon izgatott volt az újbóli visszatérés miatt, ezért most rettentően el van keseredve, hogy meg kellett hoznia ezt a döntést. Úgy érzi, megszakad a szíve, amiért cserbenhagyja a csodálatos rajongóit, akik már nagyon várták a visszatérését.

Ennek ellenére nem akarja abbahagyni a stúdiómunkálatokat, és továbbra is dolgozni akar a dalokon, amelyek a még ebben az évben megjelenő nagylemezére fognak rákerülni. Anastacia most eltökéltebb, mint valaha, és továbbra is hű akar maradni az elnevezéshez, amely még tíz évvel ezelőtt ragadt rá: „Survivor chick” (Túlélő csaj). Az énekesnő jelenlegi célja a teljes felépülés a családja, a barátai, illetve az összes körülötte lévő ember támogatásával karöltve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek