Starity

Rupert Sanders továbbra is zaklatja Kristent

2013. február 28. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rendező folytatni akarja a kapcsolatukat, ezúttal nyíltan, Kristen viszont magasról tesz rá.

hirdetés
Rupert Sanders továbbra is zaklatja Kristent
Fotó: Splash News

Rupert Sanders házassága végleg zátonyra futott, s úgy gondolja, ha már Kristen Stewart kapcsolata is befellegzett Roberttel – aki hetek óta nem kíváncsi rá –, miért ne futhatnának össze úgy, mint azelőtt? A hírel szerint a rendező még mindig aktívan próbálkozik nála, de a színésznőt egyáltalán nem érdekli, teljes mértékben ignorálja a telefonhívásait, mivel szeretné visszakapni egykori kedvesét.

„Semmit sem akar már tőle. Rupert milliószor küldött neki üzenetet, mióta beadták a válópert, de Kris nem válaszolt egyikre sem. Mindent megbánt már vele kapcsolatban, és nem akarja folytatni” – írja a RadarOnline.

A 22 éves színésznő továbbra is kitart Pattinson mellett, aki a jelek szerint remekül szórakozik legújabb filmje forgatása közben, hiszen nap mint nap újabb fotók látnak napvilágot, amelyeken mindig másik nővel (feltehetőleg csupán rajongókkal) látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek