Starity

Új 30 Seconds to Mars-kislemez márciusban

2013. március 01. 10:10   |   Szerző: MARSHungary

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Thirty Seconds to Mars visszatért. Az együttes negyedik albumának első kislemeze márciusban érkezik, amit ráadásul a világűrbe is fellőnek.

hirdetés
Új 30 Seconds to Mars-kislemez márciusban

A Thirty Seconds to Mars rajongói tegnap délután értesülhettek az együttes visszatéréséről a Huffington Post által. A srácok a This Is War lemezükkel való turné befejezése után újra stúdióba vonultak, és gőzerővel dolgoztak legújabb, szám szerint negyedik albumukon. A rajongók így sem érezhették magukat elhagyva, ugyanis az együttes folyamatosan képeket töltött fel az Instagramra, ezzel beszámolva az album készítésének minden percéről.

A hosszú várakozásnak meglett a gyümölcse. A banda délután jelentette be az album első kislemezének érkezését: az Up in the Air világpremierje március 18-án lesz a VyRT-ön, ahol mellesleg a srácok egy kérdezz-felelek részleggel is készülnek a rajongóknak. A kislemez online megvásárlása március 19-étől lehetséges.

Az Up in the Air egy kis érdekességet is rejteget: a dalt a világűrbe is fellövik a NASA által. Egy Falcon 9 nevű rakéta fogja vinni, ami a Nemzetközi Űrállomáson landol. Itt Tom Marshburn asztronauta fogja köszönteni.

Ne hagyd ki a Thirty Seconds to Mars magyarországi koncertjét július 3-án a Volt Fesztiválon! Új dalok mellett számos nagy sláger is fel fog csendüni, mindenképp megéri ellátogatni!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek