Starity

Russell Brand beszámolót ígér Katy „szennyeséről”

2013. február 28. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Készül az angol komikus legújabb könyve, amelynek sajtótájékoztatóján kitért arra, hogy természetesen a két évig tartó házasságáról is szó lesz.

hirdetés
Russell Brand beszámolót ígér Katy „szennyeséről”

Bárki, aki eddig olvasta Russell Brand életrajzi könyveit, tudhatja, hogy a színész nem rejteget semmit, legyen szó karrierről, pénzről, sikerről, nyilvános megalázásokról vagy poénokról.

Egy élő interjúban most kitért arra is, hogy megadja a népnek, amire várnak, azaz mindent leír Perryről és a rossz szokásairól. Konkrétan le fogja írni, hogy milyen Katyvel együtt élni, és hogyan romlott meg fokozatosan a kapcsolatuk.

Igen, ismét életrajzi könyvet írok... Szeretek dolgozni rajtuk. Az ember nem írhat az egész életéről csak egyet – nem férne bele minden – tette hozzá.

Brand párszor már megégette magát Katy Perryvel: az egyik talkshow-ban egy öregasszonyhoz hasonlította Katyt, akivel a legizgalmasabb szexuális élménye egy hintaszékben volt. „Sokkal prűdebb, mint amilyennek látszik” – mondta, mire a közönség kifütyülte. A részt kivágták a tényleges adásból.

A másik oldalról Katy nem adott semmilyen interjút volt férjéről, azt mondta, tiszteli őt mint ember, és nem kívánja a magánéletének minden részletét kiteregetni. A jelenlegi hírt nem kommentálta, és van egy olyan érzésünk, hogy nem is fogja. A sajtó viszont már kifejezte nemtetszését, pár blogger hangoztatta, hogy Russell igazán leállhatna azzal, hogy Katy sikeréből és nevéből táplálkozik. Ennek ellenére a könyvére biztosan sokan kíváncsiak lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek