Starity

Lövöldözés a rapper koncertje után — egy rajongó meghalt

2013. március 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tragédiába torkollott French Montana koncertje: a rapper a turnébusza mellett osztogatta az autogramokat, amikor tüzet nyitottak rá!

hirdetés
Lövöldözés a rapper koncertje után — egy rajongó meghalt

French Montana február 28-án osztogatta az aláírásokat rajongói számára, miután Philadelphiában befejezte fellépését. A turnébusza mellett egy kisebb sereg rajongó állt össze, és várták a rappert, azonban nem sokáig tartott az örömük: egy autó elhajtott mellettük, amelyből tüzet nyitottak.

Állítások szerint egy gyanús fekete kocsiból érkeztek a lövések, Frenchnek sikerült elmenekülnie testőrei kíséretében, de kettő rajongót eltaláltak, ebből egyikük életét vesztette: az elhunyt 27 éves férfit gyomron lőtték, míg a másikat vállán érte a golyó. A rendőrség úgy véli, nem a rapper és barátai voltak a célpontok.

Mindez egy nagy kérdéshez vezet: egyáltalán a rajongóknak ezentúl biztonságos French közelében tartózkodniuk, vagy jobb, ha biztosra mennek, és csak beltéren mutatkoznak vele? Ő maga még nem nyilatkozott az esetről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek