Starity

Képernyőre kerül hazánkban Victoria Ruffo új sorozata

2013. március 01. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Képernyőre kerül Victoria Ruffo, Mané de la Parra, Alejandro Nones és José María Torre közös sorozata, Könnyek Királynője címmel.

hirdetés
Képernyőre kerül hazánkban Victoria Ruffo új sorozata

A María del Carmen, A Mostoha, A szerelem nevében és A Szerelem diadala után újra láthatjuk Victoria Ruffót, mégpedig a Könnyek Királynőjében, mely a színésznő legújabb telenovellája.

A Könnyek Királynőjét – eredeti címen: Corona De Lágrimas – a Story5 fogja vetíteni március 18-ától, 18.00-ás kezdéssel, a Menekülés a szerelembe helyén. A mexikói vetítést egy hete fejezték be, és a sorozat hatalmas nézettséget produkált: az Árva angyal és a Menekülés a szerelembe nézettségét is meghaladta. Ha a Story5 végig leadja a sorozatot, hirtelen változtatások nélkül, akkor nagy eséllyel hazánkban is sikernek fog örvendeni Ruffo új alkotása, hiszen maga a történet elég univerzális.

Egy egyszerű anyáról, Refugio Chaveroról (Victoria Ruffo) szól, aki egyedül neveli három fiát, Patriciót (Alejandro Nones), Edmundót (José María Torre) és Ignaciót (Mané de la Parra). Kidobják őket otthonukból, és 18 évvel később Mexikóváros szegénynegyedében élnek egy kis lakásban. Patrició jogot hallgat, Edmundo orvosnak tanul, Ignació pedig csak egy egyszerű szerelő. Az anyának küzdenie kell, hogy összetartsa a családot, mindezért pedig csupa hálátlanságot kap Patriciótól és Edmundótól, ha úgy adódik, még megtagadni is képesek anyjukat. Egyedül Ignació támogatja és védelmezi anyját, aki még komoly látászavarával sem törődik, s mindig a fiai szükségleteit helyezi előtérbe.

A főhősökön kívűl találkozhatunk még a sorozatban África Zavalával (Árva angyal), Arturo Carmonával (Árva angyal, Rafaela doktornő), Adriana Louvierrel (A császárnő), Martha Juliával (Szerelempárlat, A mostoha), Lola Merinóval (Vad szív), valamint Ernesto Laguardia és Maribel Guardia is szerepel benne.


Könnyek Királynője/Corona de lágrimas

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek