Starity

Lady Gaga új lemeze nyáron érkezik

2013. március 03. 16:04   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az eredeti tavaszi megjelenést nyárra tolták el az énekesnő egészségügyi problémái miatt. Pár hete ugyanis Gaga egy csípőműtéten esett át, ami több hónapos pihenést igényel.

hirdetés
Lady Gaga új lemeze nyáron érkezik

Miután törölték Lady Gaga világ körüli turnéját, az a pletyka is felmerült, hogy 2013 egyik legjobban várt albuma, az ARTPOP is csúszni fog. Nos, az eredetileg tavaszra tervezett megjelenés idén nyárra csúszott. Mindezt az énekesnő menedzsere, Troy Carter erősítette meg egyik interjújában, amit a Philly.com oldalnak adott.

„Természetesen CD- és digitális formátumban is ki fog jönni, de az igazi élmény az alkalmazásba lesz beépítve. Ezért is tölt ennyi időt Gaga a fejlesztőkkel. Az előadók tölthetnek fel videókat vagy bármi mást, amit akarnak. Ez lesz az albumok jövője”nyilatkozta Troy.

A híres napszemüveg-tervező, Stevie Boi is megerősítette hivatalos Twitter-oldalán a nyári megjelenést. Boldogan csiripelte, hogy a Fame korszaka után ismét Lady Gagával dolgozik az ARTPOP-on. A szörnyecskék biztosan izgatottak már, hiszen korábban az is kiderült, hogy a Lady a NASA-val, valamint az Apple-lel is tárgyalt már.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek