Starity

Louis Tomlinson pánikszobát építtetett

2013. március 04. 18:06   |   Szerző: TheDanush

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Manapság egyre több rablásról, gyilkosságról hall az ember, így nem árt, ha fedezékbe vonulnak: Louis Tomlinson saját biztonsága érdekében ezért pánikszobával gazdagodott.

hirdetés
Louis Tomlinson pánikszobát építtetett

A One Direction sztárja, Louis Tomlinson állítólag egy pánikszobát építtetett házába, hogy védelmet nyújtson számára a megőrjítő lesvadászoktól. A 21 éves énekes 15,000 fontért szereltette be a biztonsági rendszert, miután a rajongók Eleanor Calder barátnőjét kezdték fenyegetni.

Louis – aki jelenleg turnézik a bandájával –, jócskán sok pénzt költött a biztonsági rendszerre. Az együttesből nem ő volt az első, aki ilyen óvintézkedésekhez nyúlt, ugyanis Zayn Malik észak-londoni házában is található pánikszoba kétmillió font értékben.

„Louis szereti a rajongókat, nem lesz miattuk paranoiás, csak tudja, milyen veszélyekkel jár, ha az ember híres. Már nem egy rajongó követte őket, így innentől óvatosabbak lesznek” – árulta el egy forrás a The Sunnak, majd hozzátette, teljesen érthető a fiúk félelme. „Ezt csak azért csináltatták, mert így biztonságban érzik magukat.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek