Starity

10 randibaki, amit nők követnek el

2013. március 05. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy randi sem lehet 100 százalékosan tökéletes, valami mindig balul sülhet el, így összegyűjtöttük azokat a hibákat, melyeket általában a nők követnek el.

hirdetés
10 randibaki, amit nők követnek el

Semmi sem alakulhat mindig úgy, ahogy tervezzük, de egyes találkák megérdemelnék, hogy helyet kapjanak a Rémes randi egyik évadjában is. Néha csak nem vesszük észre, milyen hibákat vétünk, néha pedig már túl késő kijavítani. A srácok beszámoltak a legrosszabb randijaikról, íme tehát azok a bakik, amelyeket a hölgyek követnek el!

10. Megvárakoztatja a partnert

Az a bizonyos két perc van, hogy sokkal tovább nyúlik, hamar lehet belőle tíz perc, de akár félóra is. A férfi azt szeretné a legkevésbé, hogy dívaként érkezz a randira, ezért igyekezni kell a készülődéssel, inkább állj készen már tizenöt perccel korábban, minthogy rád kelljen várni.

9. Túlságosan is becsiccsent

Egy vagy két pohár bor teljesen rendben van, hogy megteremtse a hangulatot, és feloldódj, ha ideges vagy, de bezúzni egy egész üveggel már nem vicces. Az alkohol mindenkire más és más hatással van, van, hogy sokkal idegesebb lesz tőle az ember, de az is előfordulhat, hogy önkívületi állapotában már az asztalnál a vetkőzés mellett dönt. Mindenképp tisztán kell megismerni a partnert, hogy a józan ítélőképesség döntsön, hiszen senki sem akarhat az üres üvegek mellett még egy bakit látni másnap reggel.

8. Nem az eseményhez öltözik

Minden nő egyik legnagyobb rémálma között szerepel: mi van akkor, ha a fiú meg szeretne lepni, és puccos étterembe visz, de úgy öltöztél, mint aki gördeszkázni készül? Esetleg az ellentettje? Megbeszélitek, hogy vacsorázni mentek, és te egy színvonalas étteremre számítasz, ehelyett a Burger Kingbe vagy gyrosozni mentek? A legjobb ajánlatunk, hogy beszéljétek meg pontosan, mi lesz a program, hogy ne érjen meglepetés, és senkinek se kelljen szégyenkezni a másik miatt.

7. Túlságosan is érdeklődő

Az, ha már az első randin túl nagy érdeklődést mutat a lány, lehet lombozó hatású is, hiszen mindössze ismerkedni próbálnak, nem pedig eldönteni, jó alapanyag-e az illető a házassághoz. Csak mindent szépen sorjában!

6. Nem érdeklődik eléggé

Annak ellenére, hogy esetleg nem akarsz hallani a videojáték-mániájáról, még próbálj meg nem beesni az asztal alá unalmadban. Ha úgy érzed, a beszélgetés olyan irányba kanyarodik, ahol nem tudsz hozzáfűzni többet egy „ahá”-nál vagy „ó, de jó!”-nál, inkább válts témát!

5. Bámulja a telefon képernyőjét, facebookozik

Sajnos ez mindkét nemre igaz lehet, a pletykáknak várniuk kell a randi végéig, nem ez az ideje a telefonhívásoknak, a Twitter- és Facebook-üzenetek csekkolásának. Felesleges megosztani az Instagramon a telt moziterem látképét, hagyjátok, hogy technika nélkül teljen az este, ráadásul a másik félnek is kellemes látvány, hogy a lány képes elszabadulni a modern világtól egy-két órára.

4. Politikáról, fizetésről, vallásról beszél

Mindhárom témánál borotvaélen táncolsz: maradjon a beszélgetés könnyed és határozott, felesleges felidegesíteni magad vagy a másikat az ország pénzügyei miatt, és a legkevésbé akarhatod megbeszélni, ki a legesélyesebb az elnökválasztásra.

3. Lecsekkolja a srácot, aki elhaladt mellette

Nem csak a pasik képesek megbámulni a nőket az utcán, bizony a legtöbb srác bevallotta, hogy amíg ők nem figyeltek, a randipartnerük szemezett a sármos pincérrel, vagy lecsekkolta a mellettük elhaladó srác fenekét. Nincs ennél kiábrándítóbb, és nem éri meg megkockáztatni, hacsak a randi nem totál káosz.

2. A volt barátról beszél, aki összetörte a szívét

A múlt hadd maradjon a múlt. Igaz, hogy nehéz megbirkózni a volt kapcsolatok terheivel, de sosem tudhatod, mi áll emögött a srác mögött, könnyedén érzelmi roncsnak nézhet, és senki sem szeretné azt látni, hogy a partnere elérzékenyül, mert meglátja az étlapon az ex kedvenc ételét.

1. És mi a legnagyobb hiba? Elfelejti jól érezni magát!

Megesik, hogy a lány annyira ideges, hogy a körmét kattogtatja, esetleg rágja, a haját babrálja, miközben értelmetlenül és hadarva beszél a stressztől! Relax! Mély lélegzet, és maradj határozott! A srácoknak az erős és független lányok tetszenek, igaz ugyan, hogy az idegesség egészséges mértékben lehet nagyon aranyos is, de nem szabad elveszteni a fejed!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek