Starity

Carly Rae Jepsen kiáll a melegekért

2013. március 05. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő visszavonta egy fellépését, hogy a melegekért tüntessen, a szervezők ugyanis nyíltan elítélik a homoszexuálisokat.

hirdetés
Carly Rae Jepsen kiáll a melegekért

A Call Me Maybe énekesét már leszerződtették egy, a Boy Scouts of America (BSA, Amerikai Cserkészszövetség) egyik nyári rendezvényére mint fellépő, amely júliusban kerül megrendezésre Nyugat-Virginiában, azonban nemrég Jepsen a Twitter-oldalán fejezte ki nemtetszését azzal kapcsolatban, hogy a szervezet nem támogatja az egyenlőségi jogokat, hiszen a melegeket nyíltan tiltják közösségükből.

„Mint előadó, aki hisz az emberek egyenlőségében, nem fogok részt venni az idei rendezvényen. Mindig támogatni fogom az LGBT-t, globális szinten [leszbikusok, melegek, biszexuálisak, transzneműek rövidítése] – írta a Twitteren.

A másik fellépő, a Train nevű együttes szintén kihátrált a koncertből, de a tagok állítják, ismét csatlakoznak majd, ha a szervezők az antipolitikájukon változtatni fognak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek