Starity

Kész az új 30 Seconds to Mars-lemez

2013. március 07. 13:01   |   Szerző: MARSHungary

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 Seconds to Mars legújabb lemezének munkálatai már a végéhez értek, a korong pedig hamarosan a boltok polcaira kerül.

hirdetés
Kész az új 30 Seconds to Mars-lemez

Az együttes legújabb kislemeze, az Up in the Air csak pár napja érte el a Nemzetközi Űrállomást, a srácok viszont máris következő munkájukra koncentrálnak, mégpedig az új lemezre. Jared Leto, a banda frontembere az MTV Newsnak adott telefonos interjújában erősítette meg a hírt, hogy végeztek az új 30 Seconds to Mars-album felvételeivel, munkálataival.

„Közel 70 dalt írtam az albumra, és úgy érzem, ez egy nagyon fontos lemez mindannyiunk számára. Ez fejlődés, ami sokkal inkább arról szól, akik vagyunk, és nem pedig arról, akik ez előtt voltunk. Egy teljesen új helyre mentünk, ami hihetetlenül izgalmas és provokatív is ugyanabban az időben, mert a változások új kalandokat, kihívásokat teremtenek – lehetőségeket, hogy új dolgokat tanuljunk.”

Jared hozzátette, hogy ugyan az első kislemezt március 19-étől lehet megvásárolni, a teljes albumnak azonban még nincs megerősített megjelenési dátuma.

„Még rengeteg dolgot kell eldöntenünk, de leforgattunk egy videót, űrbe küldtünk egy kislemezt, befejeztük az albumot. Hihetetlen dolgokat kell még megosztanunk a rajongókkal. Ez egy teljesen új terület számunkra, mind zeneileg és kreativitásilag.”

Ne hagyd ki a MARS magyarországi koncertjét július 3-án a Volt Fesztiválon!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek