Starity

Vámpírnaplók: Elena újjá fog születni

2013. március 08. 11:11   |   Szerző: Fannycska999

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók hősnője, Elena nagy változásokon esik át, a sorozat producere, Julie Plec elárulta, hogy ez a lány öltözködésén is meg fog mutatkozni.

hirdetés
Vámpírnaplók: Elena újjá fog születni

A Vámpírnaplók legutóbbi epizódjának eseményei gyökeresen megváltoztatták Elena életét, így nem csoda, hogyha a lány viselkedése mellett az öltözködése is teljesen más lesz, mint amit eddig megismertünk.

„Megmondtam a stylistoknak és Ninának – meséli Julie Plec, a sorozat producere –, hogy ha van pár dolog, amit meg akarnak tartani Elena ruhatárából, akkor fogják és vigyék, mert minden eddigi darabot el fogunk égetni! Ha jól tudom, egy kabátot és egy pár csizmát tartott meg.”

Julie elmondása szerint már nagyon rég várják, hogy kissé felfrissítsék Elena gardróbját, és most végre van rá lehetőségük. „Eddig egy nagyon egyéni és gátlásos lányt ismerhettünk meg, és mikor ez a lány vámpírrá változott, kissé szabadabbá tettük az öltözködését. De most egy nagyobb fordulathoz érkeztünk, így teljesen kiürítettük a gardróbját, hogy aztán teljesen másféle darabokkal töltsük meg” – mondja Plec.

De milyen stílusúak ezek az új darabok? Julie elmondása szerint csupa modern ruha és kiegészítő lesz: több szoknya, több öv, több ékszer. Két epizód erejéig még a hajába is visznek egy kis színt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek