Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Ashley Tisdale

2013. április 01. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében a High School Musical sztárjának, Ashley Tsdale-nek a stílusát vettük górcső alá.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Ashley Tisdale
Fotó: ICON

A High School Musical mindig tökéletes megjelenéséről híres Ashley Tisdale-je is tud néha hibázni. Cikkünkben bemutatjuk öt legjobban, illetve kevésbé sikerül szettjeit.

A legszebb ruha-összeállítások:

Ashley egy Miu Miu-rendezvényre volt hivatalos 2011 júliusában, de nem a híres divatcég egyik kreációjában jelent meg, hanem egy sokkal olcsóbb, könnyedebb fehér ASOS-ruhában tündökölt. Az egyszerű szettet feldobta a sötétlila Miu Miu-magas sarkúja.

A Journey 2 premierére egy tökéletesen szabott, vidám, élénk pink féloldalas miniruhát választott. A csipkés csoda a Nightcapből való, míg a cipője Kelsi Dagger nevéhez fűződik.

A 2012-es Elton John AIDS Foundation afterpartira Ashely mindent beleadott, és meg is lett a végeredmény. Egy álomszép piros Maria Lucia Honan-lengeruhára esett a választása. Hozzá Jerome C. Rousseau-cipőt és Edie Parker-táskát kölcsönzött.

A tavaly Kid’s Choice Awards-ra a színésznő elvitte a nyarat, egy vidám Kymerah Handkerchief-ruhát viselt, fekete Brian Atwood-szandállal és egy hozzáillő Edie Parker-kézitáskával.

Ashley egy ártatlannak tűnő hófehér miniruhában kápráztatta el a nagyérdeműt a Step Up Los Angeles-i premierjén. Az egyszerű, de nagyszerű kreációt a Camilla and Marc tervezte, a cipőjét pedig Jimmy Choo.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

 

2008-ban a nagy sikerű tini vígjáték, a High School Musical müncheni bemutatóján Ashley elkövette talán az eddigi legnagyobb stílusbakiját, egy Vivienne Tam-ezüstruhában lépett a vörös szőnyegre. Mindegy, melyik szemszögből nézzük a ruhát, mindenhogyan katasztrofális lesz a végeredmény. A válltöméstől kezdve a közepén az arany beütésű részig. Nem is értjük, a tökéletes ízléssel rendelkező színésznő, hogyan tudja ilyen jól elrontani a megjelenését.

 

Pontosan egy hónappal később újabb bakit vétett, méghozzá az American Music Awards vörös szőnyegén. Egy szürke-fekete-halványlila színekből álló, ujjatlan Philosophy-ruhában jelent meg, de az összhatás nem stimmelt.

 

Ashley egy földig érő, fehér, csipkés Again Elaine-nel próbálkozott 2012 júniusában, de a maxiruha inkább hasonlított egy függönyre, mintsem egy kifinomult darabra. Ráadásul az énekesnő frizurája sem volt a topon, mintha fürdéshez igyekezett volna.

A nyári InStyle partin Ash egy ERIN by Erin Fetherston-összeállítással rukkolt elő, de szett túl öregesen és komolyan festett az elbűvölő színésznőn. Főleg úgy, hogy hajában édes rózsaszín csíkok húzódtak, így a megjelenése teljesen ellentmondásossá vált.

Az idei Golden Globe-afterpartin ismét ebbe a hibába esett. Bár hajában nem voltak csíkok, de a földig érő halványrózsaszín költemény nagyon öregítette a szőke szépséget, ráadásul alakját sem emelte ki eléggé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek