Starity

Keresztes Ildikó befejezte az X-Faktort

2013. március 09. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Blikk értesülései szerint Keresztes Ildikót már hiába kérnék fel az X-Faktor negyedik évadjára, az énekesnő magával szeretne foglalkozni.

hirdetés
Keresztes Ildikó befejezte az X-Faktort
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Keresztes Ildikó elárulta, folytatni szeretné a munkáját énekesi és színészi pályán, erre azonban az X-Faktor miatt nem volt lehetősége az utóbbi időben. Elmondása alapján a továbbiakban a hivatásának szeretne élni, visszatérne a színházba, folytatná az énekesi karriert is, de az X-Faktor mentori székébe többé már nem ülne vissza, mert ez nemcsak a karrierjét szakíthatná félbe, de rengeteg stresszel és feszültséggel jár, ami az énekesnőnek három év után bőven elég volt.

„25 éve élek és létezem a színpadon, mort szeretnék újra teljes gőzzel a hivatásomra koncentrálni. Természetesen a három mentori évem nagyon szép volt, egy egészen új szerep, de azt gondolom, talán itt az ideje, hogy ennek most pontot tegyek a végére” – nyilatkozta Ildikó a Blikknek.

A legtöbb tudomás szerint Ildikót Malek Miklós távozása is csak arra biztatta, térjen vissza az eredeti munkájához.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek