Starity

Szombat Esti Láz: Bálint Toncsi az első kieső

2013. március 10. 11:11   |   Szerző: egon96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szombaton újra a Szombat Esti Lázé volt a főszerep. Az RTL II-n futó, kissé új köntösbe öltöztetett műsor nagyot robbant.

hirdetés
Szombat Esti Láz: Bálint Toncsi az első kieső
Fotó: RTL II/Sajtóklub

Két hónap megfeszített munkája beérett, ugyanis tegnap este a táncé volt a főszerep az RTL II-n. Nyolc híresség és profi táncpartnerük megkísérelve a lehetetlent, egy komplex koreográfiát mutattak be a zsűrinek és a nézőknek. A tegnap este a szambáé volt a főszerep. Szebbnél szebb, színesebb ruhák és latin temperamentum uralkodott az est hangulatában.

A negyedik széria a megújulás jegyében lett megszervezve. A Keleti Andrea-, Szirtes Tamás-, Esztergályos Cecilía- és Tihanyi Ákos-alkotta négyes nagyon pozitívan állt a dolgokhoz, bár a pontokban nem nyilatkozott ez meg.

Varga Izabella és Cseh-Szakál Tibor vezetett 32 ponttal, őket követte Tóth Gabi és Markó Róbert, Istenes Bence és Südi Iringó 27 ponttal, Bálint Antónia és Angyal András viszont csak 24 pontot kapott, így a zsűri és a közönség közös döntése alapján ők búcsúztak a versenytől. A verseny után Antónia az öltözőjébe rohant, és órákig zokogott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

rtl tánc szombat 2013
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek