Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Jamie Chung

2013. április 11. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében a koreai színésznő ruháit vettük szemügyre.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Jamie Chung

A Sucker Punch sztárja, Jamie Chung jól tudja, mi áll neki jól, s mi az, ami nem. A hétköznapokon és a vörös szőnyegen is egyaránt kitesz magáért, de bizony van olyan alkalom is, amikor hibába esik. Most bemutatjuk nektek az eddigi öt legszebb, illetve öt legrosszabb ruháját.

A legszebb ruha-összeállítások:

A Los Angeles-i Sucker Punch bemutatójára el is vártuk volna, hogy a főszereplő makulátlan megjelenést hozzon el nekünk. Jamie teljesített is az elvárásoknak. Egy vidám sárgás és szürkés árnyalatú Giambattista Valliban, Ruthie Davis nude magas sarkúban és Judith Leiber-kistáskával lépett a fotósok elé.

Jamie egy dögös, fekete bőr miniben kápráztatta el a népet egy 2011-es Nylon-bulin Los Angelesben. A színésznő Ani Lee-től választott, mélyen kivágott, rövidnadrágos merész szerkója tökéletesen felvette a ritmust a pörgős várossal. Szettjét egy szintén fekete Chanel-nyaklánccal dobta fel.

A nyár elején megrendezett Lexington Social House nyitó bulijára egy szintén Ani Lee-kreációt tett magáévá. Az élénk narancssárga ruha tökéletesen állt rajta. A kinézetet még jobban feldobta Brian Atwood-lábbelije, Chanel-fülbevalója és táskája.

A tavalyi Tribeca Filmfesztiválra Chung egy igazán egyszerű, de nagyszerű fekete Alicia + Olivia ujjatlan ruhában mutatkozott. Hozzá csillogós Brian Atwood-szandált viselt.

A 2013-as New York-i divathéten Jamie nemcsak a vörös szőnyegen vonulhatott végig, hanem a The Heart Truth kifutóján is. Természetesen az eseményen egy Heart Truth-ruhában jelent meg. A vörös csillogós ruha tökéletesnek bizonyult alakjára.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

A koreai színésznő a 2011-es Billboardon jól mellényúlt a párducmintás Burberry Prorsum-miniruhájával. Az egyik legnagyobb hiba rajta, hogy a zipzáras rész kettéosztja a színésznőt, ráadásul a túl nagy kivágás sem előnyös a számára. Lábán egy Jerome C. Rousseau-cipőt viselt.

Filmje, a Sucker Punch londoni premierjére úgy gondolta, pinkbe borul, sajnos a habos-babos hercegnőruha felért egy borzadállyal. Az élénk Dolce & Gabbana talán elment volna egy tündérmesébe, de egy vörös szőnyeges filmpremierhez már túl sok volt. Egyedül Sergio Rossi-cipője javított a helyzeten.

Szintén 2011-ben követett el egy végzetes divatbakit a Captain America Los Angeles-i premierjén. Egy egyszerű nyári fekete ruhával próbálkozott, de a földig érő maxiruha előbb illett volna egy strandra, mintsem egy bemutatóra. De a fő gond az volt, hogy Jamie melltartójának világos színe jól látszik a Tigerlily Tribal-ruha alatt. Ráadásul az a hatalmas, citromsárga táska sem javított a helyzeten.

A novemberben megrendezett GQ Men of the Year-partira Jamie egy Shoshanna-koktélruhát választott, de nem tűnt jó döntésnek. A lila-zöld- sárga-rózsaszín színkavalkádban elveszett a gyönyörű színésznő, ráadásul úgy tűnik, mintha a ruha pár számmal nagyobb is lenne a méreténél.

A 2012-ben megrendezett Women In Film Crystal + Lucy díjátadóra Jamie az egyszerűséggel szeretett volna hódítani, de ez a For Love & Lemons hófehér ruha már-már túl snassz volt egy ilyen rangos eseményre. A költemény végéről, azaz a rojtos függönyszerű szegélyezésről ne is beszéljünk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek