Starity

A legszebb és a legrosszabb ruhákban — Ashley Benson

2013. április 13. 18:06   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ashley Benson világéletében stílusos és nőies volt. Javarészt mindig kiváló érzékkel tudott ruhát választani, de sajnálatos dolog, hogy valamikor cserbenhagyja képessége.

hirdetés
A legszebb és a legrosszabb ruhákban — Ashley Benson

Ashley Bensont senkinek sem kell bemutatni. A huszonhárom éves színésznőt alighanem mindenki ismeri. 2010-ben kapta meg élete nagy lehetőségét a Pretty Little Liars című sorozatban, Hanna Marin szerepét. A szőke hajú színésznő számára élete legnagyobb kiugrási lehetősége volt, amellyel élt is.

Karrierjének fellendülése miatt több eseményen is részt vett már. A mindig kellő eleganciát sugárzó hölgyemény azonban nem mindig éri el a kívánt hatást az általa választott ruhákban. Íme, a legszebb és a legrosszabb ruhák, amikben eddig megmutatkozott:

A legjobb ruhákban:

2011-ben Ashley Benson megjelent a 2011 Teen Choice Awardson. A Pretty Little Liars sztárjának egy Alice + Olivia-ruhára esett a választása. Sokat vitatott kérdés, hogy vajon fekete alapon zöld minták, vagy zöld alapon fekete minták helyezkednek el?! Sokaknak talán az elsőre esik a választásuk: a fekete alapon lévő zöld minták igen szép látványt nyújtanak. A ruha mellé Ruthie Davis elől nyitott fekete magas sarkú cipőt párosított, illetve Jimmy Choo-kézitáskát.

2012-ben Ashley látogatást tett a 38th Annual People’s Choice Awardson, ahol szinte tündökölt a vörös szőnyegen. A fiatal színésznő Alice + Olivia 2012 tavaszi kollekciójából választotta ki ezt darabot. A ruha szabása tökéletesen illett Ashleyre. A fehér ruha szoknyarésze fekete, és egy csinos öv is díszeleg rajta. Hozzá egy fekete táskát, illetve egy platformos fekete színű cipőt választott.

2012 szeptemberében a 69. Velencei Filmfesztiválon megjelent Spring Breakers című film premierjén vett részt. A színésznő egy Alberta Ferreti-ruhát választott a fontos eseményre. A ruha mélykék színű volt és világosabb csíkok díszítették, hozzá Jimmy Choo-cipőt párosított. A színésznő mindezt rubinvörös fülbevalóval kombinálta össze, és valljuk be, sikert aratott vele.

2013-ban a színésznő a Spring Breakers német premierjén vett részt. Választása egy klasszikus ruhára esett. A testalkatára teljesen rásimuló költeményt aranyszínű flitter borította végig, amely a lámpa, illetve a vaku fényében gyönyörűen csillogott. A dekoltázs szinte téglalap alakú, amely épphogy csak „sejtetővé” varázsolja tulajdonosát. A ruha hátulja nyitott, cikcakkszerű vonalakkal díszítve.

2013-ban a Spring Breakers párizsi premierjén Ashley ruhája az Amit GT 2012 elő-ősz kollekciójából származott. A színésznő szinte ragyogott a premieren, tökéletes volt számára a ruha, mely egészen a földet söpörte, térdig szűk, s attól lefelé egyre tágasabbá és terebélyesebbé vált a szoknyarésze. Apró flitterek és gyöngyök díszítették, mellrészénél rombuszalakú mély dekoltázs figyelhető meg.

A legrosszabb ruhákban:

2011-ben a színésznő részt vett a 2011-es GLAAD Media Awardson, ahol a GUiSHEM 2011-es őszi–téli kollekciójából viselt egy darabot. A ruha önmagában egyedinek és különlegesnek tűnik, azonban Ashley-nek valahogy mégsem volt ez megfelelő. A szürke alapon lévő fekete ágacskák szép hatást keltenek, a ruha tetején lévő fekete „öv” mesésen illett oda, azonban egy baj volt: a kivágás. Hogy az anyag miért zavarta a tervezőt, nem tudni, de a ruha varázsa azzal a lyukkal ott elillant.

2012-ben a 13. éves InStyle Golden Globe afterpatiján jelent meg. A kék szőnyegen egy a Versace 2012-es tavaszi/nyári kollekciójából viselt ruhát, amely nem volt nyerő. Alapvetően jó választás lett volna számára, azonban a „V” alakban kirakott szegecsek elvették a ruha varázsát. Hozzá Giuseppe Zanotti fehér szandált választott és Judith Leiber-ékszereket.

2012 júliusában Ashley Benson a 2012-es Teen Choice Awardson vett részt, ám hatalmas nagy hibába esett, amikor ezt a ruhakombinációt választotta. Monique Lhuillier pánt nélküli, félig áttetsző mellkosaras topját választotta. Mintha túl szűk lett volna rá, így nem alkatát emelte ki, hanem összenyomorgatta törzsét, és egészen „kövérítette”. Mindezt a felsőt egy Balenciaga hosszú szoknyával párosította össze, amely túl bő volt rá. Ha nem lett volna rajta öv, a két különálló darab egynek tűnt volna, és talán úgy még elment kategóriát súrolta volna. A ruhához egy fekete színű Jimmy Choo-cipőt választott.

2012 szeptemberében a Torontói Filmfesztiválon jelent meg, ahol a Spring Breakersnek tartottak photocallt, amely azon a héten már a második volt. A színésznő ezúttal egy természetes, bőrszínű ruhát választott ki, mely tökéletesen ráillett az alakjára, és eleganciát kölcsönzött viselőjének. Azonban a ruha fekete anyagú, majdhogynem átlátszó része elvette a kellő eleganciát és elcsépeltté varázsolta. Egy fekete platformos cipővel párosította össze, amelyet Sergio Rossi alkotott meg.

2013-ban Spanyolországban tűnt fel a színésznő, pontosabban Madridban, ahol is a Spring Breakers photocallján vett részt. A Hannaként már igen jól ismert színésznő IZMAYLOVA-ruhát viselt az eseményen. Távolról egyszerű fekete ruhának tűnik, de közelebbről megszemlélve, mintha különböző fekete színű anyagokból lenne összefoltozva. Mellrészénél absztrakt mintájú vágást ejtettek, ahogyan a szoknya alsó részénél is. A rombuszalakú kivágást neccanyaggal borították be, amely olyan hatást kelt, mintha mennyasszonyi abroncs volna, csak épp közönséges módon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek