Starity

Fiktív emberek, akikhez férjhez mennénk

2013. március 10. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twitteren néhány héttel ezelőtt új trend indult, s a nagyon ráérő emberek összesítették az eredményeket: ők azok a kitalált karakterek, akikhez a nők leginkább hozzámennének!

hirdetés
Fiktív emberek, akikhez férjhez mennénk

A Twitteren feldobott kérdésre több millió válasz érkezett; s most bemutatjuk azokat a kitalált, sorozatban vagy filmben szerepelt karaktereket, akik a lista csúcsán állnak – ők azok, akiket a nők szívesen férjül vennének.

Jack Sparrow kapitány

A szinglik kedvence egyúttal, Valentin-nap alkalmából is annak a személynek szavazták meg, akivel leginkább töltenék a szinglik a szerelmesek ünnepét. Jack kapitány bizonyult a legmegnyerőbbnek a Twitteren, akit A Karib-tenger kalózai-franchise-ból ismerhetünk. Igaz, kissé alkoholista és büdös, de a csábításhoz nagyon ért.

Damon Salvatore

Kedvenc vámpírunk. Ez nem is érhet minket meglepetésként, hiszen évek óta Vámpírnaplók-lázban ég az egész világ, hezitáció nélkül mi is Damonre tennénk a voksunkat, aki nemcsak sármos, de humoros és szexi is, mellesleg melyik hölgy ne vágyna egy tipikus rosszfiúra?

Doktor House

A nők nagy része vonzódik az idősebb emberekhez, a kora pedig semmisnek tekinthető, ha figyelembe vesszük, mennyire humoros. Tagadhatatlanul bunkó, de pontosan ez teszi kedvenc dokinkat ennyire vonzóvá.

Jacob Palmer és A sofőr

A Twitteren eluralkodtak az Őrült, dilis, szerelem rajongói, hiszen Ryan Gosling karaktere, Jacob Palmer végzett a negyedik helyen. A miértjén nem kell sokat töprengenünk, a filmben még a pólójától is megvált – sok örömöt szerezve ezzel női rajongóinak. Tökéletesen ismeri a női szíveket, bárkit meg tud hódítani.

Az ötödik helyre ismét Gosling került, a Drive-ban névtelenül szereplő karakterével. Amellett, hogy megmutatta őrült oldalát, nyugodt, kiegyensúlyozott, harcias, csendes és romantikus is tud lenni.

4

Alex Wheatley

A Safe Haven bemutatása jelenleg is zajlik a mozikban, máris akkora imádatnak örvend Josh Duhamel karaktere, hogy a hatodik helyre került. Szó, mi szó, számos szerethető tulajdonsággal bír.

Mike Delfino

Ki ne szeretné a Született feleségeket és annak sármos szerelőjét, Mike Delfinót? James Denton érthetően lett a hölgyek kedvence, hiszen érett gondolkodású, rosszfiú, de családapának sem utolsó.

40

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek