Starity

Megerősítve: készül a Trainspotting folytatása

2013. március 11. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Irvine Welsh következő regényét, a Pornót is megfilmesítik, Danny Boyle pedig biztos abban, hogy Ewan McGregor nem tud majd ellenállni a forgatókönyvnek.

hirdetés
Megerősítve: készül a Trainspotting folytatása

Danny Boyle hivatalosan is megerősítette: a Trainspotting folytatása tervben van. Évekkel ezelőtt már terveztek folytatást a filmhez, de akkor Ewan McGregor elmondta; ő semmiképp sem szeretne szerepelni benne, mivel szeretne arra a sikerre emlékezni, ami körülölelte az első részt. Ennek ellenére Danny reméli, Irvine Welsh következő regényének filmváltozatában visszatérhet az eredeti stáb, Ewannal együtt.

A rendező 2016-ban szeretné elkezdeni a tényleges munkálatokat, John Hodge, aki a Trance, a Trainspotting, a Shallow Grave és A Life Less Ordinary forgatókönyveit is írta, dolgozik a jelenlegin.

„Mindig terveztünk folytatást, és ha John terjedelmes forgatókönyvet tud összehozni, nem hiszem, hogy kérdéses lesz Ewan vagy bárki visszatérése” – fűzte hozzá a tervekhez Boyle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek