Starity

Rákos rajongóját látogatta meg Taylor Swift

2013. március 12. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő egy leukémiás kislány életét tette szebbé azzal, hogy meglátogatta a kórházban.

hirdetés
Rákos rajongóját látogatta meg Taylor Swift
Fotó: Harper's Bazaar

Taylor Swift mindig szakít időt arra, hogy beteg rajongóival találkozzon. Néhány hete még egy rákbeteg kislánnyal ebédelt és töltött el néhány órát, múlt hétvégén pedig egy nebraskai kórházba látogatott el, ahol boldogabbá tette a tízéves Lauren Hacker életét.

A Red énekesnője szombat délelőtt tett nagyvizitet a Children's Hospital & Medical Centerben, megajándékozta és megölelgette az ötödikes kislányt, aki leukémiával küzd.

Taylorhoz egy youtube-os videoüzenetben jutott el a kérés, majd később édesapja, Phil Hacker vette fel vele a kapcsolatot, majd a közös időtöltésükről a blogján is beszámolt: „Taylor körülbelül egy órát töltött el Laurennel, aki eljátszott neki egy dalt, Taylor pedig történeteket osztott meg vele a gyerekkorából, és mielőtt elment, egy táskányi ajándékkal lepte meg.”

A countrysztár később visszatért a munkához, hiszen szerdán startol Red elnevezésű turnéja, valamint aznap debütál legújabb videoklipje is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek