Starity

Ed Sheeran: „Azért bántottak, mert vörös vagyok!"

2013. március 14. 14:02   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angolok büszkeségének vörös tincseiért ma már rengetegen megőrülnek, azonban pár évvel ezelőtt más volt a helyzet, Edet rengeteg támadás érte emiatt az iskolában.

hirdetés
Ed Sheeran: „Azért bántottak, mert vörös vagyok!"

Ma már senki nem gondolná, hogy az angolok egyre népszerűbb énekesét, Ed Sheerant régen pont a külseje miatt piszkálták az iskolában, hiszen manapság mindenki odavan vörös tincseiért, szeplős arcáért és zöldes szemeiért.

Ed a Take 40 című műsorban beszélt a régi időkről: „Azt hiszem, mindenki keresztül megy kisebb-nagyobb bántalmazásokon az iskolában. Természetesen kapsz bizonyos dolgokat, de azt hiszem, ezeket már pozitívan lehet értékelni. Kiskoromban elég furcsa gyerek voltam, nagy szemüveget viseltem, hallásproblémáim voltak, dadogtam és emelett még ott volt a vörös hajam is"

Az énekes azt is hozzátette, hogy ma már örül, hogy nem vette nagyon a szívére ezeket a dolgokat, és szomorúnak találja, hogy egykori bántalmazói nem csinálnak semmit, még mindig meg vannak ragadva a saját kis világukban.

Az biztos, hogy ma már inkább az énekesnek az előnyére válik a külseje, mintsem a hátrányára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek