Starity

Nina Dobrev: „Egy nap én leszek Angelina Jolie”

2013. március 13. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Komoly célokat tűzött ki maga elé a Vámpírnaplók sztárja: a hatgyermekes anyuka helyébe szeretne majd lépni.

hirdetés
Nina Dobrev: „Egy nap én leszek Angelina Jolie”
Fotó: B Decoin

Nina Dobrev nem fél nagyokat álmodni és igen ambíciózus ha karrierjéről van szó. Így nem csak teljes odaadással bújik az általa megformált karakterek bőrébe, hanem ha akciójelenetekről van szó és testi épségéért kellene aggódni, akkor sem riad vissza, hiszen igazi adrenalinfüggő és nem kér a kaszkadőrök segítségéből.

A Vámpírnaplók Elenájának hatalmas álma, hogy szerepet kaphasson egy James Bond-filmben, legújabb célkitűzése azonban minden eddigi vágyát felülmúlja, ugyanis legutóbbi interjúja során arról áradozott, hogy ő szeretne lenni a következő Angelina Jolie.

„Imádom az akciódús jeleneteket. A bátyám rengeteg sportot űzött és rám is nagy hatással volt. Tíz évig a boxzsákja voltam, mert nem engedhettük meg magunknak, hogy vegyünk egy igazit, így engem használt, emellett tornász voltam és imádom az ilyen dolgokat. Én leszek Angelina Jolie egy nap és szét fogok rúgni jó pár segget” – árulta el tervét Conannek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek