Starity

Justin Bieber nem megy rehabra

2013. március 15. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber őszintén vallott a pletykákról, amik körülötte keringtek az elmúlt hónapokban. A hosszú, őszinte üzenet pár perc alatt elterjedt a világhálón, és rajongói egytől egyig büszkék az énekesre.

hirdetés
Justin Bieber nem megy rehabra

Az biztos, hogy Justin Biebernek korántsem indult problémamentesen az idei éve. Botrányt botrányra halmozott, ezáltal a sajtó is teljesen rászállt a kanadai énekesre. Így hát reagált a rengeteg pletykára, ami az utóbbi időben kialakult róla. Az igazságról szóló hosszú üzenetét az Instagramra töltötte fel a rajongóknak.

„Az összes ember körülöttem azt mondja, tegyem a sajtót boldoggá, de igazából belefáradtam a számtalan hazugságokba, amik a médiában keringenek rólam. Például, hogy elvonóra vonulok, vagy hogy a családom csalódott bennem. A családom nagyon büszke rám, és semmit sem nyilatkoztak rólam, a nagyszüleim azt se tudnák, hogy kell elérni a sajtót, ha mégis el akarnák, miért állítanának hazugságokat, és miért mennék elvonóra? Ugyan már! És bárki, aki elhiszi, hogy elvonóra kell mennem, az hülye.„

Ugyanakkor elmondja, két lábbal áll a földön, és tisztában van azzal, ki is ő valójában: ”19 éves vagyok, öt vezető albummal. 19 vagyok, és láttam az egész világot. 19 vagyok, és sokkal többet megvalósítottam, mint amiről álmodni mertem. 19 éves vagyok, és ez biztosan félelmetes lehet pár embernek, de ez még tényleg csak a kezdet. Tudom, mekkora tehetségem van, tudom, hogy két lábbal állok a földön. Tudom, ki vagyok, és tudom, hogy ki nem. Az üzenetem az, hogy higgyetek. A dalaim bármiről szólhatnak, de az üzenetem az, hogy soha ne mondd, hogy soha, és higgy. Nem kell bennem hinned, higgy magadban. Őszintén nem érdekel, hogy hiszel-e bennem vagy sem, mert én hiszek magamban, és nézd csak meg, meddig is jutottam el. Ezt az egész üzenetet egy hatalmas mosollyal az arcomon és szeretettel a szívemben írom. Hogy első kézből tudjátok meg, hogyan érzek, mintsem, hogy azokat a hazugságokat nézegetnétek.„

A levél további részeiben elmondja, szerinte ő jó ember, aki hatalmas szívvel van megáldva, és nem érzi, hogy megérdemli a negatív sajtót. ”Kidolgoztam a valagamat, hogy idáig eljussak, és a kemény munkám még itt sem fog megállni. Felnövök, közben megtalálom magam, amíg az emberek engem bámulnak és kritizálnak nap mint nap. Szerintem nagyon jó vagyok abban, amit csinálok. És hasonlítanék Lindsay Lohanra? Nézzétek csak meg a 2012-es adónyilatkozatait!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek