Starity

Az X Factor győztese saját neméhez vonzódik

2010. augusztus 06. 12:12   |   Szerző: Cheryl Cole fan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Joe Mcelderry európa legnagyobb tehetség kutatójának tavalyi győztese bevallotta, hogy a saját neméhez vonzódik.

hirdetés
Az X Factor győztese saját neméhez vonzódik

Joe Mcelderry,  aki tavaly nyerte meg Anglia legnéppszerűbb tehetség kutató show-ját kénytelen volt bevallani, hogy asaját neméhez vonzódik. Vicces kedvű hackerek ugyanis július elején beléptek a Twitter-oldalára, és a fiatal énekes helyében írtak pár leleplező üzenetet. „Olyan nehéz volt enyi éven át hazugságban élni...” — írja az egyik ál-Mcelderry.

Joe némi gondolkodás után úgy döntött, hogy felvállalja szexuális hovatartozását, és hivatalosan a honlapján keresztül tudatta a publikummal, hogy igen, ő a férfiakat szereti. Állítása szerint ő egy őszinte ember, és nem kíván titkolózni. „Mindig is ment a találgatás a szexuális hovatartozásomat illetően, és én mindig őszinte voltam, amikor erről kérdeztek. Az elmúlt pár hétben volt rá időm, hogy rájöjjek ki is vagyok én... Szeretném tudatni veletek, hogy igaz az, amit az újságok írnak. Úgy döntöttem nyíltan beszélek róla.” — írja az énekes, aki először mérges volt azokra, akik feltörték az oldalát, de aztán rájött, hogy tulajdonképpen nem jártak messze az igazságtól. Hozzátette, bár averseny előtt megcsókolt egy fiút, eddig nem igazán gondolt arra, hogy meleg lenne. Az iskolában például három évig járt egy lányal.

A friss felismerést, miszerint a férfiakhoz vonzódik, nemrég osztotta meg édesanyjával,  valamint  lemezkiadójának vezetőjével. Miután az X Factor szőrösszívű ítésze, Simon Cowell értesült a dologról, támogatásáról biztosította a fiatal énekest.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek