Starity

Miley Cyrus nem hordja az eljegyzési gyűrűjét

2013. március 16. 08:08   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Múlt héten kétszer kapták lencsevégre a paparazzók Miley Cyrus-t – egyik alkalommal sem volt látható az ujján az eljegyzési gyűrűje.

hirdetés
Miley Cyrus nem hordja az eljegyzési gyűrűjét

Nem igazán lehet azt mondani, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth – akik a nyár elején jegyezték el egymást – kapcsolata felhőtlenül alakul, hiszen a média újra és újra beleszól minden apróságba. Pletykálták már azt, hogy az énekes-színésznő csalja meg a vőlegényét, illetve fordított esetben is a magazinok címlapjára került a bebizonyítatlan hír. Legutóbb az tűnt fel a paparazzóknak és a rajongóknak, hogy Miley ujján nem volt látható az eljegyzési gyűrű.

A celeb a félreértések elkerülése érdekében hamar magyarázatot adott rá: boltban van.

Az egyik munkatársa, Lindsey Lee tweetelte csütörtökön, hogy az eljegyzési gyűrűjét el kellett vinnie megcsináltatni. Erre rögtön reagált Miley, ami megmagyarázta a szituációt:

„Ez a legrosszabb! Épp most kerültem egy hasonló helyzetbe, csak azzal a különbséggel, hogy az én esetemben mindenki egyből azt mondja, hogy lefújtam az esküvőt!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek