Starity

Emma és Keira is nemet mondott a Szürke ötven árnyalatára

2013. március 18. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindkét népszerű brit színésznő kategorikusan elutasította, hogy elvállalnák a főszerepet a botránykönyvből készült filmben.

hirdetés
Emma és Keira is nemet mondott a Szürke ötven árnyalatára

Sokan arra tippeltek, hogy Emma Watson kapja meg Anastasia Steele szerepét a Szürke ötven árnyalata című könyv filmváltozatában, a 22 éves színésznő azonban elárulta a rajongóinak, hogy a Twitteren terjedő pletyka, miszerint elvállalja a főszerepet, csupán egy vicc volt.

„Tulajdonképpen ki hitte el, hogy megcsinálnám a 50 Shades of Greyt? Most komolyan.”

A Harry Potter-filmekben alakított Hermione Granger óta Emma keményen dolgozik azon, hogy kilépjen a könyvmoly jókislány szerepéből. A nemsokára megjelenő filmjében, a Sophie Coppola által rendezett The Bling Ringben például melltartóra vetkőzve látható. A film megtörtént eseményeken alapul – egy csapatnyi betörőről szól, akiket 2009-ben fogtak el, miután számtalan hollywoodi híresség – többet között Lindsay Lohan és Paris Hilton – otthonát fosztották ki.

Keira Knightley-t is esélyesnek tartották a 50 Shades of Grey főszerepére, azonban a színésznő cseppet sem lelkesedett az ötletért, hogy ilyen karaktert alakítson. Amikor megkérdezték, vajon a következő munkája egy kicsit kockázatosabb feldolgozás lesz-e, mint az eddigi munkái, Keira ennyit mondott: „Nem. Nem a Fifty Shades of Grey lesz. Tudjátok, általában nem szeretek pontos információkat adni semmiről, de most határozottan állíthatom, hogy semmiképpen sem a Fifty Shades of Grey lesz.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek