Starity

Éheztette magát szerepe kedvéért Eva Mendes

2013. március 18. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznőnek elege van a szexszimbólum imázsból: mindent megtett annak érdekében, hogy Ryan Gosling oldalán olyan lestrapált legyen, amennyire csak lehet.

hirdetés
Éheztette magát szerepe kedvéért Eva Mendes

Általában csábítót vagy szeretőt alakít filmjeiben Eva Mendes, ráadásul Hollywood legkapósabb szépfiújával, Ryan Goslinggal jár már két éve. Most azonban nyíltan beszélt arról, mennyire elege van abból, hogy szexszimbólumként tartják számon, mivel egyáltalán nem érdekli a külső.

Ahhoz, hogy megkapja Romina szerepét a hamarosan bemutatásra kerülő krimi-drámában, a The Place Beyond The Pinesben, szó szerint tönkretette magát a rendező, Derek Cianfrance kedvéért.

„Szarul néztem ki. Általában ha meghallgatásra mész, odateszed magad, még a legapróbb szerepért is, de most szinte smink sem volt rajtam, mindössze egy régi hajzselét használtam fel, úgy kétszáz forintos, és egy nagyon sötét szemceruzával húztam ki a szemem. A karakteremhez öltöztem.”

Ám Eva nem állt itt meg: kemény diétára fogta magát, egyébként is hibátlan alakjából hét kilót vesztett, hogy még meggyötörtebben nézhessen ki. „A legkevésbé szexin akartam kinézni, át akartam adni a nézőknek egy olyan nő képét, aki már sok mindent megélt az életben.”

Eva abban hisz, a külső néha ártalmas lehet, van, hogy a rendezők egyáltalán nem kérnek belőle, mivel túl vonzó. „A showbiznisz gyakran tenné szexszimbólumokká a nőket, ezt megértem, de egy idő után elegem lett ebből.”


Fotó: Focus Features

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek