Starity

Affleck a Bostoni teadélutánról készít filmet?

2013. március 20. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Warner Bros jelenleg Ben Affleckkel szemez; őt szeretnék leszerződtetni következő projektjükre, a Bunker Hill-adaptációra.

hirdetés
Affleck a Bostoni teadélutánról készít filmet?
Fotó: PA Images / John Shearer / AP

A WB következő produkciója Nathaniel Philbrick könyvén, a Bunker Hill: A City, A Siege, A Revolutionön alapszik, és a Deadline értesülései szerint mindenáron Afflecket szeretnék rábeszélni a rendezésre most, hogy a lehető legtöbb díjat bezsebelte az Argóval. A könyv felhasználási jogairól a héten intézkednek, Affleck és Matt Damon produkciós cége, a Pearl Street Films vásárolná fel őket.

A Bunker Hill a „Bostoni teadélután” néven elhíresült történelmi eseményt mutatja be, ami az amerikai függetlenségi háború kitörésének közvetlen előzménye volt. A cselekményszálban helyet kap a lexingtoni és a concordi csata is, melyek a kirobbanásához vezettek.

Chris Terrio – aki már együtt dolgozott Affleckkel, és az Oscart is megnyerte a legutóbbi gálán az Argóért – állítólag ismét a rendezővel dolgozik, mivel már leszerződtették a Bunker Hill adaptációjának megírására.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek