Starity

Jennifer Love Hewitt gyermekre vágyik

2013. március 21. 17:05   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő a legfrissebb pletykák szerint hajlandó lenne lefagyasztani a petesejtjeit, ha ez előrébb segíti a gyermekáldásban. Minden vágya, hogy anyuka lehessen.

hirdetés
Jennifer Love Hewitt gyermekre vágyik

A 34 éves színésznő, aki jelenleg az Ügyféllista sorozat férfi szereplőjét alakító Brian Hallisayjel randevúzgat, azért jutott erre a döntésre, mert a rengeteg kudarcba fulladt kapcsolata után elkezdett egyre jobban aggódni amiatt, hogy le fogja késni a gyermekvállalást. Ezért a legújabb pletykák szerint petesejtjei lefagyasztásán gondolkozik.

„Néhány barátnőjének is kikérte a véleményét, mit gondolnak erről – mesélte egy forrás az Us Weeklynek. – Fél, hogy szingliként végzi, mivel a korábbi kapcsolatai nem voltak sikeresek. Ha azonban a mostani kapcsolata is zátonyra fut Briannel, még mindig lehet anyuka.”

Olyan exek vannak a háta mögött, mint a híres zenész, John Mayer, Jarod Einsohn és Jamie Kennedy. Úgy véli, minden rossz kapcsolatából tanult valamit, így nem bánta meg őket, sőt kimondottan szerencsésnek tartja magát. Azonban mindig is gyermekekre vágyott, állítása szerint odáig van a kisbabákért, és nagyon szeretné, ha egyszer végre ő is anyuka lehetne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek