Starity

Eva a valóságban is született feleség!

2010. augusztus 06. 15:03   |   Szerző: Hannahmiley

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eva Longoria az egyik közösségi oldalra egy olyan képet tett fel magáról, melyen a hajában melírfóliákkal éppen egy tál ételt kavargat, saját konyhájában.

hirdetés
Eva a valóságban is született feleség!

A színésznő igazi kis házitündér, amikor éppen nem a vörös szőnyegen fényképezkedik. Erről a Twitteren feltöltött képe is árulkodik.

Eva éppen vacsorát főz, fóliacsíkokkal a hajában. A Gabi szerepét játszó színésznő egyik kezében fakanál, másikban spagetti tészta van. Longoria azt mondja magáról, hogy magának melírozza a haját, ami egy kicsit elképzelhetetlen; inkább az a hihetőbb, hogy házhoz megy a fodrásza. 

A színésznő a Twitterén így kommentálja fotóját: „Ugye, hogy született feleség vagyok! Egyszerre főzök és festem a hajam!” 

A saját bevallása szerint a valóságban Eva sokkal inkább a sorozatbeli háziasszonyok gyönyörére, Breere hasonlít, és nem az általa alakított anyagias szépségre, Gabrielle Solisra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek