Starity

Hamarosan érkezik Miley Cyrus és Snoop Dogg duettje

2013. március 23. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő új albumán egy a rapperrel közös dal is szerepelni fog.

hirdetés
Hamarosan érkezik Miley Cyrus és Snoop Dogg duettje

Mióta kiderült, hogy Miley Cyrus gőzerővel dolgozik visszatérésén a zeneiparba, egész rajongótábora lázban ég. Kiderült ugyanis, kiadót és menedzsert is váltott, ráadásul saját elmondása szerint a hamarosan megjelenő albuma lesz az eddigi legjobb.

Az egykori Disney-csillagot a minap követői arra kérték, hogy osszon meg velük valami információt az új lemezzel kapcsolatban, így Miley nem okozott nekik csalódást és Ryan Seacrest rádióműsorában elárulta, hogy hamarosan hallhatják a Snoop Doggal közös dalát: „Készítettem egy dalt Snooppal, ami rövid időn belül kijön. Igazából a rajongóim Twitteren azt akarták, hogy ma beszéljek az új zenémről, szóval most már végre elmondhatom, hogy lesz egy duettem Snoop Doggal!”

Miley emellett arról is beszámolt, hogy ez a bizonyos dal lesz az első, ami meg fog jelenni az új korongról, ami tényleg teljesen más lesz, mint amit eddig megszokhattunk tőle és emiatt nagyon izgatott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek