Starity

Spoilerek — mi zajlik a sorozatok világában?

2013. március 24. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új szereplők, nagy visszatérések, meghökkentő történések és minden más, amit tudni akarsz kedvenc sorozataidról.

hirdetés
Spoilerek — mi zajlik a sorozatok világában?

Vámpírnaplók: Elijah visszatér

Hosszú kihagyás után visszatér az ősi vámpír Mystic Falls városába a jövő csütörtöki 18. epizódban, mely az American Gothic címet viseli. Elijah mellett Katherine is újult erővel tűnik fel majd a képernyőn, míg Klaust Caroline veszi kezelésbe, már ami a múlt részben szerzett sérüléseit illeti.

*

Beauty and the Beast: új szereplő érkezik

Az eddig kevésbé ismert Ness Bautista fel fog tűnni a CW sorozatának 20. epizódjában, ahol Chewy-t fogja alakítani. Bővebb információ karakteréről azonban eddig még nem jelent meg, így nem tudni, hogy visszatérő szereplőről van-e szó.

*

Backstrom: Thomas Dekker csatlakozik a stábhoz

A The Secret Circle egykori sztárja megkapta Rainn Wilson nyomozó alvilági kapcsolattartójának szerepét a CBS hamarosan induló sorozatában. Mellette fel fog még tűnni Camryn Manheim is, aki a rendőrfőnököt fogja játszani.

*

Grimm: új szereplő a második évad végén

Reg E. Cathey, a The Wire című sorozat újságíróból politikussá avanzsálódott Norman Wilsonja az NBC nagysikerű sorozatában fog feltűnni a furcsa idegen, Baron Samediként a jelenleg futó második évad utolsó epizódjaiban.

*

Pretty Little Liars: Ryan Guzman és Sean Faris az új évadban

A sorozat negyedik évadának új szereplője lesz Jake, akit a Step Up negyedik részének főszereplője, Ryan Guzman fog életre kelteni. Emellett fény derült egy másik újonc kilétére is, mégpedig a rendőrtisztként dolgozó Gabriel Holbrookra, akinek szerepét Sean Faris fogja magára ölteni.

*

Agymenők: hatszoros Emmy-jelölttel gazdagodik a csapat

A The Bob Newhart Show sztárja, Bob Newhart megkapta Proton professzor szerepét a hatodik évadban, aki Sheldon kedvenc gyerekkori tudományos műsorának volt a házigazdája. A professzor nagy szerepet játszott Sheldon és Leonard gyermekkorában is, így amikor Sheldon észreveszi, hogy bálványát bérbe lehet venni bulikra és más eseményekre, rögtön felkeresi, hogy látogatást tegyen otthonában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek