Starity

Bonnie Tyler új albumának is jót tesz az Eurovízió

2013. március 25. 12:12   |   Szerző: bazsi888

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 8-án jelent meg Európában Bonnie Tyler Rocks and Honey című albuma. Az Eurovíziós szereplés bejelentését követően pedig Amerikában is kiadják az új lemezt, amelyről a kritikusok is elismerősen nyilatkoznak.

hirdetés
Bonnie Tyler új albumának is jót tesz az Eurovízió

A brit Rock Lady új albuma, a Rocks and Honey remekül teljesít. Már a megjelenés utáni héten Németország, Svájc, Franciaország és az Egyesült Királyság toplistáira is felkerült, és nemcsak az üzletekben kapkodnak érte, de még az iTunes és több online webáruház TOP100 listáján is.

Az énekesnő egy kisebb német lemezkiadóhoz, a ZYX Musichoz szerződött, akik nagyon büszkék erre a sikerre. Gregor Minning a kiadó A&R vezetője a következőket mondta: „Büszkék vagyunk, hogy együtt dolgozhatunk egy ilyen nemzetközi sztárral, mint Bonnie Tyler. Pozitív meglepetés számunka, hogy a BBC Bonnie Tyler egyik dalát indítja az idei Eurovíziós Dalfesztiválra. A Believe in Me természetesen hallható a Rocks and Honey albumon.”

De ez még nem minden. Tavaly Engelbert Humperdinck, a romantika királya képviselte Nagy-Britanniát, azonban csak az utolsó előtti helyen végzett a szerelmes balladájával. Engelbert nyílt levélben üzent az énekesnőnek, és sok sikert kívánt neki. A levél utóiratában csak ennyit írt: „Meg tudod csinálni, Bonnie!”

Bonnie Tyler az elmúlt napokban több alkalommal is adott a BBC-nek interjút, amelyben elmondta, már karácsony táján megkereste őt a brit közszolgálati műsorszolgáltató az Eurovízió kapcsán, de egészen márciusig titokban kellett tartania még a saját családja előtt is, nehogy valaki kiszivárogtassa a hírt a Facebookon. Időközben megjelent a versenydal, a Believe in Me kislemeze is, amely a spanyol iTunes TOP100 listára is felkerült.

Katie Taylor, a BBC szórakoztatásért felelős koordinátora szerint Bonnie Tyler egy globális szupersztár egy fantasztikus hanggal, és a BBC örül, hogy Bonnie viheti a brit zászlót Malmőbe, ahol valószínűleg 120 millió ember előtt énekel majd. Bonnie Tylerrel a BBC készített telefoninterjút, amikor az énekesnő egy németországi benzinkúton volt, és elmondta, fantasztikus lehetőséget kapott azzal, hogy a BBC az ő dalát választotta, továbbá így nyilatkozott: „Nem mondom, hogy nyerni fogok, de a legjobbat hozom ki magamból a hazám számára.”

Akármi is lesz a Dalfesztivál végeredménye, Bonnie Tyler már a nyertesek között van, hiszen a világot is körbejárta a hír, hogy ő az eddigi legnagyobb név az Eurovízión. Ráadásul új albumát május 14-én Amerikában és Kanadában is kiadják, pont a dalverseny időszakában. A május 8-án megjelenő brit kiadás iTunes változatán még bónuszdal is kapott helyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek