Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Hayley Williams

2013. március 26. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hihetetlen, de Hayley Williams többször jelenik meg ronda göncökben, mint csinos ruhákban. Cikksorozatunk új részében a vörös hajú szépséget vettük górcső alá.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Hayley Williams

Hayley Williams átlagosan néz ki a mindennapokban; ő nem az a cicababa, plázacica típus, aki magas sarkúban és miniszoknyában szaladgál. A vadóc énekesnő vörös hajával igazi divatikon lett, hiszen hajkoronája a legtöbb esetben kifogástalan és stílusteremtő. Ruhakölteményeiről ez nem mondható el, hiszen többször jelenik meg botrányosan, mint azt kellene. Megpróbáltuk nektek összeszedni Hayley legszebb és legrosszabb ruháit.

A legszebb ruha-összeállítások:

2010 – 52. Grammy-gála

Tökéletes haj, tökéletes smink, tökéletes ruha. Ennyivel el is mondtunk mindent Hayley megjelenéséről az 52. Grammy-díj-átadón. Nichole Miller designer fekete ruhája egyszerű, mégis mutatós. Igaz, ékszereket nem viselt, színes karkötőit is leoperálta kezéről, de fekete magas sarkúja és tündöklő haja elvonja a figyelmet az apróbb bakikról. Az egyetlen „kiegészítő”, amit hord, az a hajkoronájában lévő csat, mely igen jól mutat vörös loboncában.

2010 – MTV Unplugged

Gyönyörűen néz ki az énekesnő ebben a tulipán dresszben. Fekete ruhakölteményét egy vékonyka kis övvel és egy fekete harisnyával dobta fel. Sminkje és hajkoronája egyszerű. A rosszul megkötött övön és a hajcsaton kívül kiegészítőket nem visel; egyszerű megjelenése így is káprázatos. Piros topánkája remekül passzol az összeállításhoz.

2012 – Leeds Festival

Be kell vallanunk, ez a szerelés nagyon jól áll Hayley-nek, össze sem lehet hasonlítani a régi fellépőruháival. A bőrdzseki és a latexnadrág remekül passzol a fehér pólóhoz és a fehér cipőhöz. Egyébként az énekesnő szereti kivagdosni pólóit, mai napig szakadt pólókban koncertezik. Frufruját és goth sminkjét leszámítva tökéletes a megjelenése.

2010 – People's Choice Awards

Míg az előző képeken sörénye virított, addig itt hófehér bőrszíne vakít meg minket. Harang formájú dresszét fehér masnikkal dobta fel, mely igazán mutatóssá és egyedivé varázsolta ruhakölteményét. Fekete topánkája remekül passzol az összeállításhoz. Ha eltekintünk a lila szemfestéktől, ismét elmondhatjuk, hogy az Airplanes énekesnője lehengerlően nézett ki.

2010 – MTV VMA

Hayley ismét megvillantotta formás lábait, melyekre bézs színű magassarkút húzott. Ruhája egyszerű; fekete koktélruha, melyet virágokkal díszített. Villantása óta nemigen mutogatja bájait, ruhakölteménye itt is nyakig zárt. Igaz, sminkje borzasztó, hiszen szemei szinte világítanak, de gyönyörű hajkoronája feledteti velünk ezt a bakit.

A legrosszabb ruha-összeállítások:

2011 – CMT Music Awards

Borzasztó. Mintha Jafar és Ariel közös gyerekét látnánk a Disney-mesékből. A haja ápolatlannak tűnik, a szoknya és az átlátszó felső pedig iszonyatosan mutat. Azt sem értjük, hogy vajon a kereszt mit keres a nyakában. Vajon halloweenre készült, és hastáncosnak öltözött?

2011 – 53. Grammy-gála

Hayley, ezt te sem gondoltad komolyan. Vörösre festett szemöldöke és hullámos haja borzasztóan mutat, de még ez is az „elmegy” kategóriába tartozik, ha a ruháját nézzük. Olyan, mintha egy rúdról ráncigálták volna le, és vitték volna a díjátadóra. Úgy néz ki, mint egy Barbie-baba, amit Barney Stinson öltöztetett fel. Nem értjük, Hayley mit gondolt, mikor ebben a ruhában rálépett a vörös szőnyegre.

2010 – Grammy Nominations Concert

Szörnyű, mintha csak a közértbe ment volna vásárolni. Bordó bakancs, mustár színű kardigán – amit az emberek többsége még otthonra se venne fel –, nadrágba betűrt póló, szembe fésült frufru. Miért nem szólt neki senki, hogy nem illik így elmenni egy rangos eseményre?

2008 – Grammy-gála

Ismét a Grammy-díj-átadónál járunk, ezúttal 2008-ban, amikor az énekesnő magára tekert egy függönyt és egy sálat. Hajkoronája és sminkje elképesztő, szerencsére a figyelem nagy részét elvonják az ocsmány „ruháról”. A botrányos ruhakölteményt egy vékonyka kis övvel próbálta feldobni kisebb-nagyobb sikerrel.

2010 – MTV EMA

Hayley, te vagy az? A képet látva nem is értjük, hogy választhatták meg 2011 legdögösebb énekesnőjének. Ismét hastáncosnak öltözve jelent meg egy díjátadón, majd egy melegítőfelsőt magára kapva, és egy nadrágcsere után (mik azok a szárnyak a nadrágon?) elénekelte az Airplanest. Haja úgy néz ki, mintha a fésű fogalma nem lenne ismert számára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek