Starity

Ximena Navarrete ikreket fog alakítani

2013. március 26. 17:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Februárban hivatalossá vált, hogy a mexikói szépség, Ximena Navarrete fogja alakítani William Levy partnerét a La Tempestad című telenovellában. A napokban az is kiderült, hogy egy ikerpárt kell eljátszania.

hirdetés
Ximena Navarrete ikreket fog alakítani

A hónap elején kezdődtek el a La Tempestad című telenovella forgtásai, melyben a 2010-es Miss Universe, az Árva angyal és a Marichuy – A szerelem diadala című sorozatok főhősének, William Levynek a partnerét alakítja majd.

Bár Ximena negatív kritikákat is kapott, azt mondja, ezekkel általában nem szokott foglalkozni, hiszen úgysem tud megfelelni mindenkinek. Nem hagyja, hogy a bántó megjegyzések a kedvét vegyék a forgatásoktól, így megpróbálja mindig a legjobb formáját hozni.

Ximenának nehéz dolga van, hiszen most debütál színésznőként, és máris a főszerepben kell megállnia a helyét. A napokban az is kiderült, hogy a mexikói exszépségkirálynő ikreket alakít a sorozatban, akiket születésükkor szétválaszottak, és az egyikőjüket elvettek az édesanyjuktól, akit egyébként a hazánkban is ismert Daniela Romo alakít majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek