Starity

Hírességek stílusevolúciója — Demi Lovato

2013. május 26. 06:06   |   Szerző: rolllllleee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk Demi Lovatóval folytatódik, aki berobbanása óta számos változáson átesett.

hirdetés
Hírességek stílusevolúciója — Demi Lovato

A 20 éves színész-énekesnő számtalan stílust kipróbált már, mióta berobbant a köztudatba. Ez a sokszínűség és gyakori változás érződik a lemezein, filmjein és sorozatain, de látszik az öltözködésén is, amelyet most kielemzünk.

2006–2007

Ezekben az években lett sok ember számára ismert a Disney csatornának köszönhetően. Első komolyabb szerepe az As The Bell Rings minisorozatban volt. Ekkor még hosszú, egyenes, barna haja volt, amelyet egyszerűen kiengedve hordott.

Rövid időn belül kipróbálta a frufrut is, öltözködésében a vidám színek voltak a dominálók, nem kérkedett megjelenésével, többnyire egyszerű farmerban és pólóban lépett az utcára. Már ekkor védjegyévé vált az úgynevezett „32 fogsoros vigyor”.

2008

A nagy áttörés viszont 2008-ban következett be, amikor is kijött első filmje, a Rocktábor, és még ebben az évben jelentette meg első albumát is, a Don’t Forgetet. Zenei stílusa a pop és rock között ingázott, számos dalát saját maga írta.

Az egyenes frufruból oldalt tépett lett, egyre nőiesebben öltöködött, bár továbbra is maradt a sportos, lezser vonalnál. A kalapok iránti szeretete már korábban is kialakult, ebben az évben viszont akárhányszor utcára lépett, szinte mindig hordott fejfedőt, akárcsak napszemüveget, bőrkabátot vagy kesztyűt.

2009

Ebben az évben ismét új lemeze jelent meg Here We Go Again címmel, amely már képviselte a popvonalat. Majd ezek után jött a nagy váltás: Demi befestette haját feketére, a frufru is eltűnt és egyre komorabb színű ruhákat kezdett el hordani – egyik kedvence például egy gombos fekete kabát, s ugyan gyakran viselt kockás, csíkos vagy egyszínű pólókat alá, leginkább a feketében mutatkozott. A kalap és a napszemüveg viszont még mindig ott voltak a kellékek között.

2010–2011

2010 elején még fekete, de utána már barna és szőke hajkombinációt viselt. Ruhái itt már abszolút nőiesnek mondhatók, szinte teljesen elhagyta a feketét, sokkal több színt kombinált, előszeretettel vett fel magas sarkúkat, mivel nem valami magas teremtés.

A 2011-es év elején haját ismét feketére, majd vörösre festtette, ami pedig a kiegészítőket illeti: sálak, napszemüvegek és kalapok ismét gyakran helyet kaptak a gardróbjában. A legnagyobb újítást viszont a szoknya jelentette, de örömmel mutogatta lábait is apró sortokban.

Ebben az évben jelent meg harmadik stúdiólemeze Unbroken címmel, mely már inkább az RnB-stílust képviseli, inspirációként pedig Beyoncét és Rihannát is megemlítette.

2012– napjainkig

Ezekben az években Demi haja átment mindenféle és -fajta szín- és fazonváltáson. Volt szőke, majd rózsaszín, utána pedig kék melírcsíkokkal dobta fel frizuráját. Az X Factor-beli mentorkodása alatt visszatért eredeti hajszínéhez, ami jelenleg még ugyanilyen színű, csak kicsit rövidebbre vágatta.

Ruházata egyszerű és dekoratív: bőrkabátokat hord szívesen, de visel gigantikus magas sarkúkat és papucsot is egyaránt. A kedvenc színe már nem a fekete, sokkal inkább az olajzöld és a keki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek