Starity

Zimány Linda elhagyná Magyarországot

2013. március 27. 10:10   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zimány Linda nemzetközi karrierről álmodik. Miután majdnem egy hónapja megnyerte a Tropic Beauty modellversenyt, úgy döntött, szeretne Amerikában letelepedni.

hirdetés
Zimány Linda elhagyná Magyarországot
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

A magyar modell nemrég tért haza a tengerentúlról, ahol – mint arról korábban már beszámoltunk – száz lány közül ő nyerte meg a Tropic Beauty nemzetközi modellversenyt. Linda a korona mellett 18 millió forintot érő reklámszerződést is nyert, valamint azt is elmondta a Mokkában, hogy az amerikai Playboy is vele szemezik, és úgy gondolja, ez nagy lehetőség arra, hogy nemzetközileg is befusson.

A karrierje előtt még csak Britney-hasonmásként emlegetett Lindának elsősorban a reklámok és fotózások terén vannak lehetőségei. „Örülnék, ha nemzetközileg is sikeres lennék. Szeretem Amerikát, az egy teljesen más világ. Ki tudnék oda költözni, ha úgy adódik. Nagyon jó emberekkel találkoztam, rengeteg barátra leltem odakint” – nyilatkozta a Borsnak.

Talán az, hogy kilépett a Sugarbirdtől, máris egy lépés volt Amerika felé? Viszont ha elfogadja az ajánlatokat, nemcsak a divattervezői, hanem a most induló jogászkarriert is maga mögött kell hagynia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek