Starity

Tatiana Maslany új sorozatban szerepel

2013. március 27. 19:07   |   Szerző: VictoryS.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 30-án debütál az Orphan Black című vadonatúj sorozat a BBC-n, mely főszerepét Tatiana Maslany kapta meg.

hirdetés
Tatiana Maslany új sorozatban szerepel

A BBC America elkészítette a második saját készítésű sorozatát, melynek központi szereplője Sarah, azaz Tatiana Maslany lett. A színésznőt megismerhettük már a nagy sikerű The Vow (Fogadom), az Erica világa vagy éppen a Heartland által.

A történet szerint Sarah tanúja lesz egy öngyilkosságnak, de ami jobban megviseli, hogy az öngyilkos lány egy az egyben úgy néz ki, mint ő. Végül nyomozásba kezd, hogy rájöjjön, hogyan fordulhatott elő, hogy saját külsejét látta viszont máson. A nyomozások eredménye egyre homályosabb és rejtélyesebb utakra evezi, mert rájön, nemcsak egy, hanem több klónja is van szerte a világban. Megpróbál rájönni, mi folyik körülötte valójában, ehhez pedig kapóra jön, hogy igazi átváltozóművész.

A scifi műfajába sorolandó sorozat március 30-án debütál a BBC Americán, alkotója Graeme Manson, akinek keze munkája többek közt Elit egység is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek