Starity

Nevetése miatt zavarták ki a moziból a beteg kislányt

2013. március 28. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Azt a mozit szeretné bojkottálni a hétéves, Down-szindrómában szenvedő kislány édesanyja, akit hangos nevetése miatt kiűztek a vetítőteremből.

hirdetés
Nevetése miatt zavarták ki a moziból a beteg kislányt

A 28 éves Ema Louise Brown undorítónak találja, hogy kislányát, Siennát kiparancsolták a Cineworld egyik vetítőterméből, mivel zavarta a nézőközönséget.

Sienna értelmi szintje körülbelül egy hároméves gyerekének felel meg, holott betöltötte a hetet – a Down-szindrómában szenvedő kislánynak igazi élmény lehetett, hogy részt vett a Croodék című animációs mese vetítésén; egy darabig legalábbis, mivel a nézők nem tudták elviselni hangos nevetését, így a személyzet „udvariatlanul” kitessékelte a teremből – állítja édesanyja.

A Facebookon mesélte el a birminghami moziban történteket: „Mondtam neki [a személyzet tagjának], hogy Down-szindrómás, és kicsit hangos néha, de csak nevetett, mire azt felelte: »Arra kérem, távozzanak.« Felkerestem a mozi igazgatóját, de ő is távozásra utasított.”

Mrs. Brown úgy érezte, diszkriminálják őket, de az igazgató újból kinevette, majd azt felelte: „Nem kéne moziba vinnie a gyerekét.” Az asszony most bojkottot tervez: össze szeretne fogni olyan családokkal, akiket hasonló bánásmód ért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek