Starity

Készül a Családi vakáció folytatása

2013. március 29. 16:04   |   Szerző: Gabor28

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywood újabb klasszikus film folytatásába kezdett: az 1983-as Családi vakáció (Vacation) kap második részt.

hirdetés
Készül a Családi vakáció folytatása

A történet átmenet lesz a folytatás és a remake között. A főszereplő az immár felnőtt Rusty Griswold, aki elviszi családját a Walley Worldbe, pont úgy, ahogy apja is elvitte gyerekkorában (az eredeti film története).

Rusty Griswold karakterét különböző színészek jelenítették meg a franchise filmjeiben. A Családi vakációban Anthony Michael Hall, az Európai vakációban Jason Lively, a Karácsonyi vakációban Johnny Galecki, míg a Vegasi vakációban Ethan Embry szerepelt.

Az új filmben a felnőtt Rustyt Ed Helms (Másnaposok) fogja életre kelteni, feleségét, aki valószínűleg az út alatt elhidegül férjétől, és új kalandok után néz, Christina Applegate játssza majd el.

A tárgyalások hivatalosan is elkezdődtek az 1983-as film szülő párosát eljátszó Chevy Chase-zel és Beverly D’Angelóval, így valószínűsíthető, hogy kisebb szerep erejéig, de ők is jelen lesznek a filmben. John Francis Delay író és Jonathan M. Goldstein rendezi a filmet, mely első közös produkciójuk lesz.

A forgatás még várat magára, mivel jelenleg Christina Applegate a Híres Ron Burgundy legendája című film második részét forgatja Atlantában, de előreláthatólag 2014 végére kerülhet a mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek