Starity

A legszebb és legrosszabb ruhákban — Kate Hudson

2013. május 11. 21:09   |   Szerző: AmyVie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szerelem kölcsönbe sztárja sokszor a legszebb ruhákban tűnik fel, azonban van, amikor nem találja el a megfelelő ruhaválasztást.

hirdetés
A legszebb és legrosszabb ruhákban — Kate Hudson

A Hogyan veszítsünk el egy pasit tíz nap alatt? sztárja sokszor meseszép ruhákat választ ki, mikor egy hivatalos eseményen részt vesz. Azonban előfordult olyan alkalom is, mikor a színésznő nem érte el a kívánt hatást az általa kiválasztott ruhával. Így hát íme, a legszebb és a legrosszabb ruhákban: Kate Hudson!

A legszebb ruhákban:

2010 novemberében Kate megjelent a Glamour Magazine 2010-es Women of the Year Gáláján, ahová egy félvállas ruhát választott. A földig érő, oldalt hosszan bevágott estélyit Lanvin készítette, amely meseszépen állt rajta. A csillogó ruhát Cartier-ékszerrel díszítették gazdagon.

2011. november 5-én Hudson a LACMA művészeti és filmgálán jelent meg, ahol Gucci-ruhát viselt. A csillogó rövid koktélruhát mintha ráöntötték volna Kate alakjára, olyan csodaszépen állt rajta. A ruha pánt nélküli, a mellrész alatt bronzövvel díszítették és ugyanilyen színű kézitáskával és magassarkú cipővel párosították.

2012. február 26-án Kate részt vett a Vanity Fair Oscar-partin, ahol egy piros színű, körkörösen ívelő Vercase-ruhát viselt. Kitűnő választás volt számára, ugyanis a ruha kosaras teteje kiemelte a színésznő nőiességét, miközben a hosszával sejtető hangulatot varázsolt. Mindezt Christian Louboutin-magassarkú cipővel párosította össze.

2012. augusztus 29-én részt vett a 69. Velencei Filmfesztivál keretein belül rendezett The Reluctant Fundamentalist premierjén. A színésznő most sem okozott csalódást, hiszen tökéletes választás volt számára a Versace 2012-es őszi kollekciójából származó mályvaszínű ruha, ami a földet söpörte, s gazdagon volt díszítve Swarovski-kristályokkal.

2013. január 13-án Kate megjelent a 70. Golden Globe Awardson, ahová egy 2013-as Alexander McQueen-ruhát választott ki magának, amit Jennifer Meyer-ékszerekkel párosított össze. A hosszú ujjú estélyi fekete színű, földig érő volt, s a mellrésznél rombusz alakú kivágás díszítette és arany övvel, illetve aranyozott, és drágakövekkel diszített felsőrész jellemezte.

A legrosszabb ruhákban:

2008-ban Kate részt vett a 14. SAG-gálán. A színésznő ezúttal egy Balmain által tervezett ruhát választott, azonban a kívánt hatást nem érte el. A földet érő, pánt nélküli, nyárias hangulatú maxiruhát mellrészénél egy szárnyszerűen végighúzódó, ezüst-fekete színátmenetű minta díszítette, a többi része pedig lágyesésű, fehér és rózsaszín színekben pompázott, akárcsak egy függöny.

2008-ban hivatalos volt az elsőként megrendezett Hollywood Domino Tournamentre. Kate erre az eseményre egy Dior-kreálmányt választott ki. A földig érő, aranyszínű szaténruha meseszép, ám egy hiba mégis akad rajta: a színésznő mellénél egy hatalmas, aranyszínű szaténrózsa helyezkedik el, ami elrontja az összhatást.

2010-ben részt vett a The Almay Rainforest Alapítvány 21. születésnapi partiján. A szőke szépség egy fekete nadrágkosztümöt viselt, fehér blúzzal és egy szürke magassarkú cipővel. A hatás nem rengette meg a földet, sokat takart és nem is állt jól neki.

2010-ben a szőke szépség a Tribecai Filmfesztiválon vett részt, ahol a The Killer Inside Me című film premierje is zajlott. A színésznő a vetítésen egy fekete, térdig érő Louis Vuitton LBD-ruhát viselt. Felsőrésze garbószerű volt és szinte eltűnt benne Kate nyaka.

2011-ben részt vett a British Fashion Awardson Londonban, erre az eseményre pedig Stella McCartney 2012-es ruhakollekciójából választott magának estélyit. A ruha egyvállas, földet söprő, fekete színű volt, amely a hát- és mellrészénél oldalt fekete áttetsző anyaggal volt borítva. Meseszép lett volna, ha nem sejtet semmit az oldalánál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek