Starity

Kirsten Dunstról nem mindennapi fotósorozat készült

2013. március 30. 14:02   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő új filmjét népszerűsíti a fotósorozattal, amely egészen különös világot teremt.

hirdetés
Kirsten Dunstról nem mindennapi fotósorozat készült

Biztosak lehetünk benne, ha a Kirsen Dunst nevet és a fotózást halljuk egy mondatban, az legtöbbször valamilyen furcsa dolgot eredményez. Szomorkás arckifejezés, erős arcélek és most még hozzá szürke haj. Az új fotósorozat inkább emlékeztet minket egy arkangyalra, mint egy hollywoodi sztárra.

A különös stílusban készült fotósorozat a Bullett Magazine felkérésére készült, s az említett magazin hozta nyilvánosságra. Kirsten tükörrel pózolt egy egészen szürreálisnak mondható környezetben, s az általa felvett pozíciók és ruhadarabok sem mindennapiak.

Kirsten szerint a fotósorozat egyfajta provokatív megnyilvánulást hivatott képviselni a médiában. Így nyilatkozott: „Gyerünk emberek! Tegyünk valamit, ami vitára ad okot! Adjuk el a magazinokat!” – szólt tőle szokatlanul rebellis módon a színésznő.

Fotó: Frederik Heyman/Bullett

Persze a 30 éves színésznő korántsem unaloműzés végedt vállalta a fotózást, új filmjét, az Upside Down című francia-kanadai fantasy-drámát népszerűsíti szerte az USA-ban.

A két főszereplő, Adam (Jim Sturgess) és Eden (Kirsten Dunst) fiatalként szeretnek egymásba, azonban két teljesen külön bolygón élnek, ahol még a gravitáció is másképp működik. Amikor Adam megpillantja a TV-ben régi szerelmét, Edent, úgy dönt, visszaszerzi a lányt, s ebben sem a törvények, sem a gravitáció nem állíthatja meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek