Starity

Kim Kardashian kiválasztotta gyermeke nevét

2013. március 30. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mint köztudott, a realitysztár, Kim Kardashian és párja, Kanye West első gyermeküket várják. Több név is felmerült, melyek közül kiválasztották négy hónap múlva születendő porontyuk nevét.

hirdetés
Kim Kardashian kiválasztotta gyermeke nevét

Kim március 28-án Jay Leno show-jában számolt be a nagyérdeműnek arról, hogy mely névre esett választásuk nyár közepén születendő kisbabájuk nevét illetően. Mint kiderült, Kim kislánynak fog életet adni és korábban szárnyra kapott az a pletyka, miszerint Northnak fogják keresztelni a kicsit, azonban a Kardashian lány tagadta, hogy így lenne.

„Van egy listánk, melyen rengeteg K betűs név szerepel, de akad olyan is, ami nem K-s – kezdte Kim. – A North mint név nem szerepel ezen a listán, de tudod, hogy van ez: az is lehet, hogy majd olyan nevet fogunk választani, ami nincs a listán. Nekem tetszik az Easton. Easton West. Nagyon cukin hangzik!” – lelkendezett a 32 éves kismama.

Érdekesség, hogy amikor Kim megtudta, hogy áldott állapotban van, nagyon nehezére esett, hogy ezt bevallja húgának, Khloénak, aki nagyon szeretne már saját családot, de eddig még nem jött össze neki.

„Megkértem Kourtney-t, hogy jöjjön el velem, amikor közlöm a hírt Khloéval. Nagyon ideges voltam, hiszen tudtam, hogy [Khloe] milyen nagyon-nagyon szeretne kisbabát. Úgy éreztem, szükségem van egy kis morális támogatásra, amikor elmondom neki, és nagyon örült a hírnek!” – emlékezett vissza Kim.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek