Starity

Folytatódik a dráma Justin Bieber körül

2013. március 30. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Justin Bieber egy röhejes és szánalmas gyerek, aki elmondhatatlanul el van kényeztetve. Így jellemezte egy tetoválóművész a kanadai énekest a kudarcba fulladt találkozásuk után.

hirdetés
Folytatódik a dráma Justin Bieber körül

A kanadai tinititán, Justin Bieber több botrányt halmozott fel pár hónap alatt, mint mások egész életükben. Azt hihetnénk, hogy miután fontolóba vette, szünetelteti karrierjét – egy kicsit talán benőtt a feje lágya, és rájött, hogy drámáival nem ér semmit. Sajnos nem járt sok sikerrel. Most az énekes tetoválómestere akadt ki a szépfiúra.

„Legelőször azt mondták, hogy este hétre legyek Justin szállodája előtt. Aztán felhívtak, hogy változott a terv mert nem volt jó az időpont Biebernek, valamikor az éjszaka folyamán fognak hívni, tehát legyek készenlétben. Ha kapom a telefont, azonnal indulnom kell. Végül pedig reggel hatkor hívtak, hogy menjek a szállodába. Mondanom sem kell, hogy egész éjszaka nem aludtam, hanem a telefonom mellett gubbasztottam, és a hívást vártam”kezdte a tetoválóművész.

Állítása szerint négy órán át dolgozott Justin testdíszén, de még csak meg sem kínálták egy pohár vízzel sem. Annak ellenére, hogy kikötötték, az ár nem számít, nem akarták kifizetni őt, sőt, alkudozásba kezdtek. „Elfogadtam az eredeti ár felét, azaz 500 fontot. Igazából a végén már mindegy volt mennyivel megyek haza, csak menekülni akartam onnan. Hihetetlen, hogy Justin az egyik leggazdagabb tini a világon, mindenre szórja a pénzt, de engem nem akart rendesen kifizetni...”

Elmondása szerint akkor jött rá, milyen valójában az igazi Justin Bieber. „Az egész gyerek röhejes és szánalmas, aki elmondhatatlanul el van kényeztetve. Amikor távoztam a szobából, hallottam, hogy Bieber obszcén módon elkezdett a személyi asszisztensével ordibálni, mintha ő lenne a világ közepe. Tiszta szégyen volt az egész látogatásom Biebernél”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek