Starity

Zayn Malik 2013 legjobban öltözött férfija

2013. március 31. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Letaszította bandatársát, Harry Stylest a legjobban öltözött férfiak trónjáról.

hirdetés
Zayn Malik 2013 legjobban öltözött férfija

A 2012-es év legstílusosabb pasija a One Direction szívtiprója, Harry Styles volt, idén azonban végül bandatársa, Zayn Malik került ki győztesen a MyCelebrityFashion nevezetű oldalnak köszönhetően. A lista az alapján állt össze, hogy idén a britek melyen híres férfiak stílusára kerestek rá legtöbbször az interneten, így lett a 20 éves tinibálvány az első, őt pedig olyan nagy nevek követték mint például David Beckham, Chris Brown, Justin Timberlake vagy Robert Pattinson.

„Öröm látni néhány új nevet a tíz legstílusosabb férfisztárt összefoglaló listánkon. A brit férfiak határozottan a legdivatosabb hírességek közé tartoznak, és a fiatal koruk ellenére a One Direction két tagja tudja, hogyan kell felöltözni, hogy bekerüljenek a Top 5-be. De bármit is mondjon a sajtó Zayn szerelmi életéről, határozottan tudja, hogyan tegye oda magát, amikor a divatos stílusáról van szó és ez (majdnem) minden, amit tudni akarunk róla!” – mondta a végeredményről Bobbie Malpass, az oldal szerkesztője.

Íme 2013 legjobban öltözött férfiai:

  1. Zayn Malik
  2. Nick Grimshaw
  3. David Beckham
  4. Harry Styles
  5. Chris Brown
  6. Justin Timberlake
  7. Joey Essex
  8. Robert Pattinson
  9. Marvin Humes
  10. Bobby Cole Norris

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek